29 / 03 / 2024

Şark Gayrimenkul

Şark Gayrimenkul

Şark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Wail Hellam, Aysha Islambulı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Noah Ark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noah Ark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jıa Xu tarafından kuruldu.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Buray: Gayrimenkul yatırımlar içinde en mantıklısı!

Özel hayatı ile ilgili konuşan şarkıcı Buray, kazandığını gayrimenkule yatırdığını, en mantıklı yatırımın gayrimenkul almak olduğunu söyledi.

Muş'ta 7.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muş İli, Merkez İlçesi, Yeşilce Köyü, Sapne Arkı mevkiinde yer alan bina ve tarlası 7 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 10 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

Emlak İstasyonu Çark Caddesi ofisi açıldı!

Brokerlığını Murat Alıcıer’ in yaptığı Emlak İstasyonu Sembol Gayrimenkul, bölgenin en önemli ticaret ve alışveriş merkezi olan Çark Caddesinde hizmet veriyor.

Emlak İstasyonu Sembol Gayrimenkul Adapazarı'nda açıldı!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu,yeni franchise ofisini Adapazarı' nda hizmete açıldı. İstasyonu Sembol Gayrimenkul Ofisi, bölgenin en önemli ticaret ve alışveriş merkezi olan Çark Caddesinde hizmet veriyor.

Şark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Wail Hellam, Aysha Islambulı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Forte Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forte Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Arif Obdan, Ahmet Arkın Obdan, Evrim Gürkan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Al Şark Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Şark Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bedrettin Elüstü, Ziyad Hameed Al Dulemi, Abulla Salem M G Al-Marri tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

ARKIPARC’13’ün Platin Sponsorluğunu Astay Gayrimenkul üstleniyor!

Four Seasons Bosphorus, Four Seasons Sultanahmet otellerinin yanı sıra OnaltıDokuz İstanbul ve Academia Apartments gibi önemli konut projelerinin yatırımcısı olan Astay Gayrimenkul, ARKIPARC’13’ün Platin Sponsorluğunu üstleniyor

Ark Vista Evleri nerede?

Del Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat tarafından inşa edilen Ark Vista projesi Kemerbuzgaz'da yer alıyor...

Ebru Yaşar'a aldığı gayrimenkul için ödeyemediği 10 bin euroluk senet yüzünden haciz geldi!

Bir gayrimenkul şirketine verdiği 10 bin euroluk senedi ödemediği iddiasıyla otomobili haczedilen şarkıcı Ebru Yaşar "Birtakım komplolarla mağdur edildim" dedi

Şark Gayrimenkul Haberi

Şark Gayrimenkul

Şark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Wail Hellam, Aysha Islambulı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Şark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardıra-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,...