26 / 04 / 2024

şarküteri

şarküteri

A101 marketler bu hafta yaptığı kampanyalarına ek seçili şarküteri ürünlerinde %30’ varan indirim yaptı.

Zamlardan yanına yaklaşılamıyordu… A101’de hepsi indirime girdi! İşte süt ve süt ürünleri fiyat listesi!

A101 marketler 8 Eylül Perşembe günü için çeşit çeşit ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu yayınladı. Bu hafta Perşembe günü evinizin ihtiyacı olan elektronik ev aletlerinden gıda ürünlerine, çeyizlik mutfak gereçlerinden makyaj malzemelerine kadar farklı pek çok ürün A101 marketlerdeki yerini ala

Süt ve süt ürünlerinde en ucuz fiyatlar Bim’de! 16 Ağustos Bim fiyat listesi…

BİM market bu haftada en yeni ürünlerle karşımızda. 16 Ağustos Salı günden itibaren raflarda yerini alacak ürünler süt ve süt ürünleri ve iç giyim ürünleri olacak.

Peynirden sosise tüm şarküteri indirimde! İşte A101 haftanın yıldızları.. fiyat listesi!

A101 marketler bu hafta ‘Haftanın Yıldızları’ kampanyasıyla birçok ürünü %27’ye varan indirimle tüketiciye sunuyor. Bu hafta kaymaklı peynirden klasik peynirden krem peynire kadar tüm peynirlerde indirim var.

Sucuktan zeytinyağına en ucuz ürünler! İşte A101 30 Temmuz- 5 Ağustos fiyat listesi…

A101 marketler her hafta çeşit çeşit ürünleri indirime sokarak tüketicinin ucuza alışveriş yapmasına yardımcı oluyor. Genellikle Perşembe günleri A101 marketler, çeşitli aktüel ürünleri satışa sunuyor.

Tarım Kredi'den beyaz peynir ve kaşar peynirde büyük indirim: Yetişen indirimi kapar!

Tarım Kredi Market, beyaz peynir ve kaşar peyniri için büyük bir indirim sunuyor. Acele edenler, bu şarküteri fırsatını kaçırmamalı. İşte indirimle ilgili önemli bilgiler...

Bakan İbrahim Yumaklı'dan son dakika açıklaması: 81 ilde eşzamanlı olarak denetimler başlayacak! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı katıldığı bir TV canlı yayında gündemle ilgili değerlendirmeler yaparak  Yarından itibaren bakkal, kasap, şarküteri gibi işletmelere 81 ilde eşzamanlı olarak denetimlerin başlayacağını açıkladı.

Et Süt Kurumu Polonya’dan sığır eti ithal edecek! Kilosu 195 liradan satılacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK), Polonya’dan tır bazlı taze karkas sığır eti ithal edeceğini ve şarküteri ürünleri üreten firmalara satacağını açıkladı. İşte detaylar...

Vakıfbank’tan acil durum mesajı! Bu parayı alın yoksa hakkınız yanacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Vakıfbank, yeni kampanyasını duyurdu. Gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri harcamalarına 105 TL hediye edeceğini duyuran Vakıfbank, kampanyanın 31 Temmuz’da sona ereceğini paylaştı.

Et ve Süt Kurumu'ndan flaş açıklama! Çok önemli bir gelişme yaşandı!

Et ve Süt Kurumu (ESK), şarküteri üretimi yapan firmalara yönelik olarak mayıs sonuna kadar 16 bin canlı kesimlik büyükbaş hayvandan elde edilecek karkasların satışını yapacağını açıkladı.

Et ve şarküteri ürünlerinin fiyatları uçuşa geçti! Mart'ta zam şampiyonu dana eti oldu! 

TÜİK rakamlarına göre, Mart ayında enflasyona en büyük katkı et ve şarküteri ürünlerinden geldi. Martta zam şampiyonu aylık yüzde 19,9 yükselişle dana eti olurken, bu ürünün fiyatı yılbaşından bu güne yüzde 60 zamlandı. 

Vakıfbank’tan tüm bankaları kıskandıracak kampanya! Bu kampanyayla market alışverişleriniz bedavaya gelecek!

VakıfBank Worldcard ile 1Mart-24 Mart 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 400 lira ve üzeri alışverişinizden sonraki her 400 lira ve üzeri alışverişe 25 lira, toplam 250 lira Worldpuan hediye edilecek.

Bu bankanın müşterisi iseniz bayram edeceksiniz! Gıda harcamalarınıza ortak oluyor! 

VakıfBank, Worldcard ile 1-24 Mart 2023 tarihlerinde gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri alanlarında World üye işyerlerinden bir kerede yapacağınız ilk 400 TL ve üzeri harcamalarınızdan sonraki her 400 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, toplam 250 TL Worldpuan hediye ediyor.

Migros'ta et ürünlerinde yüzde 55'e varan indirim! Sucuk 80, hindi fıstıklı salam 20 TL! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Migros Market'te et şarküteri ürünlerinde yüzde 55'e varan indirim fırsatı başladı. Sucuk 80, hindi fıstıklı salaM 20 TL! Yetişen alıyor! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yapı Kredi'den Ocak ayına özel kampanya! Gıda harcamalarınıza 200 TL hediye

Yapı Kredi'den Word kartına sahip olanlara özel, Gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapacağınız her 1500 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplamda 200 TL Worldpuan hediye! veriyor. Kampanya detayları haberimizde.

Ey ahali bu devirde bunu kimse yapmaz! Ziraat Bankası masraflarınıza ortak oluyor! Bu tarihi kaçırmayın

Ziraat bankası, 'bank kart' sahibi olanların market masraflarına ortak oluyor. Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri harcamalarına Bankkart TL veriyor. Ziraat bankasının bu kampanyası hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Haberimizi okuyun. Peki Ziraat bankası, 'bank kart'a kaç TL veriyor?

Markete gitmeden mutlaka bakın! Akbank hediye ediyor!

Akbank yeni kampanyasını duyurdu. Banka Akbank Kart ile market, manav, kasap ve şarküteri sektörlerinde yapacağınız alışverişlerinizde chip-para kazanma fırsatı sunuyor. İşte detaylar…

Sofralara lezzet katan şarküteri ürünlerinde yüzde 50'ya varan indirim! İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

İstegelsin online market şarküteri ürünlerinde 2'incisine yüzde 50 indirim kampanyası açıkladı. Peki İstegelsin'de şarküteri ürünleri ne kadar kaç TL? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

şarküteri Haberi

şarküteri

A101 marketlerde 17 Eylül Cumartesi gününden itibaren seçili şarküteri ürünlerinde %30’a varan indirim var. Kampanyanın biteceği tarih ise 23 Eylül 2022 Cuma günü.

Haftanın yıldızları başlığı altında indirime giren ürünler ise: peynir çeşitleri, yoğurt, süt, salam, pastırma, sos ve sucuk.

İndirimlerden yararlanmak için mağazalara veya A101 Kapıda uygulamasından sipariş vermeniz yeterli.  A101 Kapıda uygulaması için Google Android üzerinden telefonunuza indirerek üyelik oluşturduktan sonra alışverişe başlayabilirsiniz.

Peki, hangi ürünler indirime girdi? A101’de hangi ürünler indirimde? A101 süt ve süt ürünlerinde indirim mi var? İşte A101 18 Eylül 2022 şarküteri fiyat listesi…

Ahir Yarım Yağlı taze Tost Peyniri 1500 g %10 indirimle 109,95 TL Ezine Çiftliği Olgunlaştırılmış Klasik İnek Peyniri 600 g %15 indirimle 56,90 TL Tarabya İzmir Tulum Peyniri 250 g %16 indirimle 29,95 TL Muratbey Sürmeli...