26 / 04 / 2024

satılık fatih otoparkı

satılık fatih otoparkı

Denizli İl Özel İdaresi İl Encümeni İstanbul'da bulunan Eminönü Oteli ile Fatih Otoparkını satışa çıkardı.

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Kiptaş Çatalca satılık!

Kiptaş Çatalca satılık daire teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. İçerisinde okul, otopark ve caminin de yer alacağı proje 2 bin 138 adet konuttan meydana geliyor.

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Alibeyköy 5. Levent satılık konut!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Alibeyköy 5. Levent satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Torunlar GYO 5. Levent satılık ev!

Toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

KİPTAŞ 5. Levent satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje KİPTAŞ ve Torunlar GYO imzası taşıyor. KİPTAŞ 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den başlıyor 4+1'e kadar yükseliyor.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire!

Proje Boğaziçi Köprüsü' ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ataşehir Loft Up satılık!

Ataşehir Loft Up satılık daire alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Otopark + zemin + 10 kat + teras şeklinde dizayn edilen proje Tatar Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Emaar Toskana Orizzonte satılık ev!

100 araçlık otoparkı bulunan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 satılık!

Ağaoğlu Maslak 1453 satılık konut fiyatları 385 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fatih Ormanı'nın yanında hayata geçirilen projede 36 aya varan vade farksız ödeme imkanı yer alıyor.

Pırlanta Göztepe satılık daire!

Pırlanta Göztepe projesinde çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor. 3 blok olarak yükselen projede 750 araçlık otopark bulunuyor. İşte Pırlanta Göztepe satılık daire bilgileri...

Bey Kasrı Konakları satılık!

Bey Kasrı Konakları satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Bey Kasrı Konakları'nda yüzme havuzu, kurban kesim alanı, mescid, çocuk oyun alanları, fitness salonu, buhar odası, spor alanları, kreş, kapalı otopark ve mini hayvanat

Ankara Park Avenue satılık daire fiyatları!

Ankara Park Avenue satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Park Avenue projesinde kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, dinlenme alanları, yürüyüş yolları bulunuyor...

satılık fatih otoparkı Haberi

satılık fatih otoparkı

830'ar bin YTL muhammen bedel üzerinden satışı yapılacak olan taşınmazların geçici teminatı ise 24 bin 900 YTL olarak belirlendi.

İhaleler, 28 Kasım 2007 tarihinde saat 14.00 ile 14.15 arasında İl Özel İdaresinde yapılacak.

Katılımcılar şartnameyi, Denizli İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğünden temin...