18 / 04 / 2024

satılık gayrimenkuller diyarbakır

satılık gayrimenkuller diyarbakır

Diyarbakır İli Kayapınar ilçesinde yer alan 3 adet gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 200 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller açık artırma usulüyle 6 Ocak 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Diyarbakır'da satılık gayrimenkul: 20 milyon 395 bin TL!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 20 milyon 395 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 21 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Diyarbakır Sağlık-Sen üyelerine konut müjdesi!

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanlığı ikinci etap TOKİ konutları için düğmeye bastı. Ergani Sağlık-Sen Şube Başkanı Resul Aslan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Projede 650,48 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire!

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire fiyatları 76 bin 299 TL'den başlıyor. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

satılık gayrimenkuller diyarbakır Haberi

satılık gayrimenkuller diyarbakır

Diyarbakır İli Kayapınar ilçesinde bulunan  3 adet gayrimenkulün en yüksek muhammen bedeli 900 bin TL en düşük muhammen bedeli ise 100 bin TL  olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık artırma usulüyle 6 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşecek. 


İlanın detayı için