24 / 04 / 2024

satılık turizm imarlı ada

satılık turizm imarlı ada

Bozcaada yakınlarında bulunan ve önceki yıllarda bir süre hayvancılık yapılan, ancak şu anda kullanılmayan adada bir fener ile kuzey ve güney yönlerinde toplam iki iskele bulunuyor...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık turizm imarlı arsa!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Çolaklı Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa satılıyor. Satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Fethiye'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık turizm tesis alanı!

Fethiye 1. İcra Dairesi, Muğla Fethiye'de 2 arsayı 14 milyon 461 bin 600 TL'ye satışa çıkardı. Turizm Tesis Alanı imarlı arsaların ihalesi 4 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

Şifa Üniversitesi'nden Mavişehir'de satılık arsa!

İzmir'in imar planları tartışmalı bölgesi Mavisehir'de, Şifa Üniversitesi, sağlık tesisi imarlı 18 bin 375 metrekarelik arazisini, 35 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Kartepe'de 495 bin TL'ye satılık arsa!

Kartepe Hipodrom yanında Kartepe Kent Meydanı Projesi içinde, ticari imarlı 1040 metrekare uygun fiyata satılık arsa var. Arsa, şu anda gerek imarı, gerekse fiyatı yönünden yatırımcısına kazandıracaktır.

Turizm imarlı arazi fiyatları 500 bin TL ile 60 milyon dolar arasında değişiyor!

Türkiye genelinde çok sayıda satılık turizm imarlı arazi var. Yerine ve büyüklüğüne göre 500 bin TL ile 60 milyon dolar arasında değişen araziler, hızla gelişen turizm sektöründe yer almak isteyen girişimcileri bekliyor...

Çeşme'de 5 milyon 355 bin liraya satılık turizm tesisi!

Çeşme Belediye Başkanlığı tarafından bugün yapılan açıklamaya göre İzmir Çeşme'de yer alan turizm tesisi 5 milyon 355 bin liraya satılıyor. İhale, 3 Ekim 2013 tarihinde saat 14030'da gerçekleştirilecek...

Seferihisar'da satılık turizm imarlı arsa! 3 milyon 390 bin TL'ye!

Seferihisar Belediyesi Sığacık'ta 42 bin 278 metrekare yüzölçümündeki 1/1000 Ölçekli Koruma amaçlı uygulama imar planı turistik tesis arsasını satışa çıkardı

Antalya Belek'te satılık turizm imarlı arsa! 9 milyon liraya!

Antalya Serik Belek Belediyesi, Çamlık Mahallesi Kelebek Caddesi'ndeki 22 bin 554 metrekare yüzölçümündeki arsayı satışa çıkardı

satılık turizm imarlı ada Haberi

satılık turizm imarlı ada


Bozcaada yakınlarında bulunan ve önceki yıllarda bir süre hayvancılık yapılan, ancak şu anda kullanılmayan adada bir fener ile kuzey ve güney yönlerinde toplam iki iskele bulunuyor.


Üzerinde halen yüzlerce tavşanın yaşadığı ada, çevresindeki küçük adacıkları ve koylarıyla da potansiyel bir turizm merkezi olarak gösteriliyor.


Adanın sahibi olan iş adamının gayrimenkul danışmanlığını yapan firmanın temsilcisi Hakan Güler, genellikle ada ve imar durumu hakkında telefon aldıklarını ve arayan taliplilerle ilgili herhangi bir fiyat sorunu yaşamadıklarını söyledi.


20 milyon doların ada için çok uygun bir fiyat olduğunu belirten Güler, "Şahıslardan çok büyük firmalar adayla ilgileniyor, özel tekne turlarıyla adada çok önemli turizm faaliyetleri yapılabilir. Ayrıca adada turizm imarı var" dedi.


Güler, bir iş adamına ait adanın, turizm yatırımcıları için büyük fırsat olduğunu dile getirdi.


Yeni...