29 / 03 / 2024

sbk holding Mostovik

sbk holding Mostovik

Finans, enerji, gayrimenkul gibi sektörlerde faaliyet gösteren SBK Holding, Rusya'nın en büyük çelik konstrüksiyon şirketi Mostovik'e Kırım Köprüsü projesi için 850 milyon dolarlık finansman sağlamak üzere protokol imzaladı.

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!

SBK Holding'in iştiraklerinden olan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık'ın hala merkez ofis olarak kullandığı yalı satılıyor. Yalı için 60 milyon TL başlangıç bedeli belirlendi.

Aziz Yıldırım'a haciz şoku!

Aziz Yıldırım'a ait 3 şirket hakkında haciz kararı aldındı. SBK Holding'in başlattığı icra işlemleri anlaşmalar sonucunda durduruldu.

SBK Holding'den 950 milyon dolarlık sağlık yatırımı!

SBK Holding A.Ş, ABD’li Washakie Renewable Energy Group Türkiye'de 950 milyon dolarlık fonu sağlık, finansal hizmetler ve turizm alanında kullanacak.Toplam 950 milyon dolarlık yatırımın 450 milyon dolarlık kısmı finans, sağlık ve turizm sektörüne akacak.

SBK Holding'den bukombin.com’a 50 milyon dolarlık yatırım!

SBK Holding, 1 milyon dolara satın aldığı bukombin.com ’a 50 milyon dolar yatırım yapacak. SBK Holding, bukombin.com ile ilk hamlesini yaptı.

Mardan Palace'a ABD'liler talip oldu!

Rus oligark İsmailov`un 1.5 milyar dolara yaptığı Mardan Palace satılıyor. Limak`ın ardından şimdi de oteli, ABD`li fonların desteklediği SBK Holding istiyor.

Mardan Palace satılıyor!

Rus oligark İsmailov'un 1.5 milyar dolara yaptığı Mardan Palace satılıyor. Oteli, ABD'li fonların desteklediği SBK Holding istiyor. Otel, 325 milyonTL başlangıç bedeliyle satışa çıkacak

Sezgin Baran Korkmaz: OSB'lerde 50 bin liraya alınabilecek fabrikalar var!

Geçtiğimiz aylarda Münir Şahin ve Biofarma gibi firmaları yabancılardan satın alan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz açıklamalarda bulundu.

SBK Holding, Biofarma'yı satın aldı!

Gayrimenkul sektöründe de yatırımları bulunan SBK Holding, Biofarma'yı satın alarak, sağlık sektöründeki üçüncü şirketine sahip oldu. SBK Holding, özel hastanelerle de satın alma görüşmeleri yapıyor.

Şahin İlaç, SBK Holding'e satıldı!

Türkiye’nin en eski ilaç fabrikalarından Münir Şahin İlaç, 8 yıl içinde bir kez daha el değiştirdi. Lüksemburglu yatırım fonu Ivory’nin 2006’da satın aldığı şirket geçtiğimiz cuma günü atılan imzalarla SBK Holding bünyesine geçti

SBK Holding Rusya'ya Kırım Köprüsü için finansman desteği sağlayacak!

SBK Holding, Rusya'nın en büyük çelik konstrüksiyon şirketi Mostovik'e Kırım Köprüsü projesinde kullanılmak üzere 850 milyon dolarlık finansman desteği sağlamak için bu yılın haziran ayında bir protokol anlaşması imzaladı.

SBK Holding, Kırım Köprüsü için 850 milyon dolarlık finansman sağlayacak!

Finans, enerji, gayrimenkul gibi sektörlerde faaliyet gösteren SBK Holding, Rusya'nın en büyük çelik konstrüksiyon şirketi Mostovik'e Kırım Köprüsü projesi için 850 milyon dolarlık finansman sağlamak üzere protokol imzaladı.

Doğuş Holding 2011 'de halka açılacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit şžahenk, GE"nin Garanti Bankası"ndaki yüzde 20"nin üzerindeki hisselerinin satışına ilişkin kararını açıklamasından sonra Doğuş Holding"i halka açacaklarını söyledi

sbk holding Mostovik Haberi

sbk holding Mostovik

Finans, enerji, gayrimenkul gibi sektörlerde faaliyet gösteren SBK Holding, Rusya'nın en büyük çelik konstrüksiyon şirketi Mostovik'e Kırım Köprüsü projesi için 850 milyon dolarlık finansman sağlamak üzere protokol imzaladı.SBK Holding Başkanı Sezgin Baran Korkmaz "Mostovik ile imzaladığımız anlaşma iki ülke arasındaki yeni işbirlikleri ne örnek olacak"...