28 / 03 / 2024

SBR İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

SBR İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

SBR İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ataş tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Pervin Sokak 'ta kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

İnpa Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

İnpa Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi bugün Ataköy'de 420 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaplan tarafından kuruldu.

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi Şişli'de 450 bin TL sermsaye bedeli ile Muhammed Melih Görgülü tarafından kuruldu.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Ese Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ese Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Selim Eraslan tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Mati Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mati Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özhan Koç tarafından kuruldu. 

Rs Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rs Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Seymen tarafından kuruldu.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Ala İnşaat Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala İnşaat Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğitalp Yuca tarafından kuruldu.

SBR İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

SBR İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

SBR İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ataş tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Pervin Sokak'ta kuruldu.


SBR İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane ,fabrika,depo vb inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...