27 / 04 / 2024

seba inşaat Ali Engin Keçeli

seba inşaat Ali Engin Keçeli

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi kimdir? Seba İnşaat ne zaman kuruldu? Seba İnşaat bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Ali Engin Keçeli'nin biyografisi ve Seba İnşaat...

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projedeki son durumu paylaştı...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında sevindiren gelişme!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt,  sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Pandemi inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Çuhadaroğlu Metal Pazarlama Müdürü Ali Tuna Şenatlı, koronavirüs salgınının inşaat sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi. 

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

seba inşaat Ali Engin Keçeli Haberi

seba inşaat Ali Engin Keçeli

Ali Engin Keçeli kimdir?

Ali Engin Keçeli, 1966 yılı İstanbul doğumlu. Engin Keçeli, Işık Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde eğitim aldı. Ali Engin Keçeli bugün, Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi.


1984 yılından itibaren ticaret hayatının içinde aktif olan Keçeli, birçok derneğin de yönetim kurulunda görev yapıyor. 


Keçeli, İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Sanayi Odası meclis üyeliği, İstanbul Sanayi Odası Vakfı Genel Sekreterliği, İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliği görevlerini sürdürüyor.


Keçeli Sülalesi 1930′lu yıllarda esas memleketleri olan Rize’den İstanbula göç etmişlerdir. 


İstanbul’da ağırlık olarak Mecidiyeköy’e yerleşen aile Mecidiyeköy’ün en eski ve en kalabalık sülalesi olmuşlardır. Rize’de başlayan siyaset tutkusu İstanbul’da da devam edip hem siyasetin içinde bulunup hem de ticarete yön vererek İstanbul’da kendilerinden söz ettirmişlerdir. 


İstanbulda “Fırıncılar”...