19 / 04 / 2024

Seba İnşaat nerede

Seba İnşaat nerede

Adana Akçura Konutları Göregen Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. 6 dönümde bulunan projede toplam 52 adet daire bulunuyor. Seba İnşaat Akçura Konutları Adana iletişim bilgileri detayları haberimizde yer alıyor.

Seba İnşaat, Seba Ulus ile Cendere'ye giriyor: 3 projeye 300 milyon dolar yatıracak!

Seba Ulus adıyla 80 lüks konut inşa etmeyi planlayan Seba İnşaat, Kağıthane’ye bağlı Cendere’nin kentsel dönüşümünde de rol alma kararı aldı. Şirket, 3 projeye 300 milyon dolar yatırım yapmaya hazırlanıyor

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Seba Nest satışta! Yeni proje!

Seba Göktürk projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Seba İnşaat, yeni projesi Seba Nest'i de satışa sundu. Projede yer alan konutların fiyatları 185 bin dolardan başlıyor.

Seba Göktürk projesinin detayları belli oldu!

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Proje 250 milyon TL'ye mal olacak.

Seba Göktürk Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından İstanbul'un değerli bölgelerinden Göktürk'te hayata geçirilen Göktürk Evleri satışa çıktı. Projede 368 daire yer alıyor.

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

Seba Mare Gündoğan ile Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan Projesi'nde Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı sunuluyor. Proje yeni sakinlerini bekliyor. 

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...

Seba Mare Gündoğan Temmuz'da tamamlanacak!

Seba İnşaat'ın Bodrum'daki yeni projesi; Seba Mare Gündoğan alıcılarına 4 mevsimi birarada yaşamayı vadediyor. Projede inşaat çalışmalarının Temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor.

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

Seba Mare Gündoğan Projesi Temmuz'da tamamlanıyor!

Seba İnşaat tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Seba Mera Gündoğan Projesi inşaatının Temmuz ayında biteceği açıklandı.

Seba İnşaat nerede Haberi

Seba İnşaat nerede

Seba İnşaat Akçura Konutları Adana projesi sosyal seçenek olarak çocuk parkı, spor salonu, toplantı odası, fitness center, yüzme havuzu gibi alternatifleri bulunuyor. Proje Göregen Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Seba İnşaat Akçura Konutları Adana projesi içerisinde toplam 52 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Seba İnşaat Akçura Konutları Adana projesi toplam 6 dönüm arazi  üzerinde yükseliyor. Projedeki dairelerde çatı dubleksi ve teraslı bahçe katı olarak seçenekleri de bulunan projede 13 adet dükkanı da bulunuyor. 


Seba İnşaat Akçura Konutları Adana teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak planlanıyor. Projedeki daireler 300 bin TL' den başlarken en yüksek 490 bin TL ' ye kadar yükseliyor. 


Seba İnşaat Akçura Konutları Adana iletişim bilgileri!

Satış Ofisi:...