19 / 04 / 2024

Seba Karaköy Otelcilik iletişim

Seba Karaköy Otelcilik iletişim

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi Sarıyer'de Ali Engin Keçeli ve  Korkut Nedim Keçeli ortaklığında bugün 166 milyon 294 bin 519,34 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Karaköy Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Karaköy Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Fatih’te  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Aktarli tarafından kuruldu.

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydoğdu, Elena Köksal ve Simge Köksal ortaklığında kuruldu.

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ergen tarafından açıldı.

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi Sarıyer'de Ali Engin Keçeli ve  Korkut Nedim Keçeli ortaklığında bugün 166 milyon 294 bin 519,34 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 12 Nisan-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 1 adet konut yer alıyor.

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017..

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Karaköy Tarihi Paket Postahanesi yıkıldı!

Galataport projesi kapsamında yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu’nun ardından, bir yıkım daha geldi. Tarihi Paket Postahanesi'nin de yıkımı gercekleşti.

Karaköy yolcu salonu yeniden yapılacak!

Karaköy yolcu salonu geçtiğimiz günlerde yıkıldı. Tarihi binanın yıkılmasına gelen tepkiler üzerine açıklama yapan projeyi gerçekleştiren firma, binanın birebir aslının yeniden yapılacağını açıkladı.

Mimarlar Odası'ndan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Galataport projesi için güvenlik kapsamında yıkılan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki gösterdi. Mimarlar tarihi yapının yıkımıyla ilgili işlem başlatılması gerektiğini belirtti.

Galataport'tan Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama!

Galataport tarafından yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama geldi. Açıklamada, yıkımın can güvenliği gerekçesiyle yapıldığı yer aldı.

Seba Karaköy Otelcilik iletişim Haberi

Seba Karaköy Otelcilik iletişim

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Ali Engin Keçeli ve  Korkut Nedim Keçeli ortaklığında 166 milyon 294 bin 519,34 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü turizm faaliyetlerinde bulunmak bu amaçla organizasyonlar vücuda getirmek ve mevcut organizasyonlara katılmak, yurt dışından Türkiye'ye turist celbi ile ilgili faaliyetlerde bulunmak ve bu gibi konularda yerli ve yabancı sermaye ile mevzuat çerçevesinde işbirliği yapmak, amacının gereği şekilde, otel, motel ve benzeri konaklama tesisleri, lokanta, kafeterya, büfe, bar, gece kulübü ve benzeri işletmeleri kurmak, işletmek, bu konularla ilgili olarak bayilik ve franchise almak, vermek, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Seba Karaköy Otelcilik Anonim Şirketi adres:...