19 / 04 / 2024

Seba Küçükbük nerede

Seba Küçükbük nerede

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Seba Küçükbük projesinde 20 villa yer alıyor. Seba Küçükbük'te fiyatlar 2,5 milyon dolardan başlıyor.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?

Seba Gölköy nerede? Seba Gölköy fiyat listesi!

Seba Gölköy nerede sorusunun yanıtı ve Seba Gölköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Gölköy projesi detayları...

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Seba Küçükbük ödeme koşulları!

Seba Küçükbük ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Muğla Bodrum Gündoğan bölgesinde hayata geçirilen projede villalar 340 - 400 metrekare arasında farklılık gösteriyor.  

Seba Küçükbük ödemeleri!

Seba Küçükbük ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 20 villadan meydana gelen proje  Muğla Bodrum Gündoğan bölgesinde Küçükbük koyunda yükseliyor. 

Seba Küçükbük ne zaman teslim?

Seba Küçükbük projesi 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Seba Küçükbük ne zaman teslim?

Seba Küçükbük fiyatları!

Seba Küçükbük fiyatları daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 2019 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen projede 20 villa yer alıyor. 

Bodrum Seba Küçükbük'te 2,5 milyon dolara! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Seba Küçükbük projesinde 20 villa yer alıyor. Seba Küçükbük'te fiyatlar 2,5 milyon dolardan başlıyor.

Seba Küçükbük nerede Haberi

Seba Küçükbük nerede

32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek Seba Küçükbük projesinde villaların büyüklükleri 340 - 400 metrekare arasında farklılık gösteriyor.
 
Seba Küçükbük projesinde teslimlerin 2019 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Muğla Bodrum Gündoğan bölgesinde Küçükbük koyunda yer alan proje Seba İnşaat imzasını taşıyor. 

Her villanın kendine özel yüzme havuzu olacak Seba Küçükbük projesinde yüzde 30 peşinatta kalan yüzde 70'lik bedel vadeyle tamamlanabiliyor. 

Denize sıfır konumda yükselecek Seba Küçükbük projesinde 20 villa bulunuyor. Proje konum olarak;


Gündoğan'a 3.5 kilometre, 
Türkbükü'ne 8 kilometre, 
Yalıkavak'a 10 kilometre, 
Bodrum Merkez'e 24 kilometre, 
Milas ve Bodrum Havalimanı'na ise 50 kilometre mesafede yükseliyor. 

Sauna, Spa, beach gibi sosyal alanlara yer verilen projede fiyatlar 2,5 milyon dolar ile 3,5 milyon dolar arasında değişiyor.