25 / 04 / 2024

Seba Park İnşaat adres

Seba Park İnşaat adres

Seba Park İnşaat Anonim Şirketi, 5 milyon TL 'lik sermaye bedeli ile 20 Mart 2016 tarihinde Sarıyer, İstinye Mahallesi, Darüşşafaka Caddesi'nde 45/Z01 'de kuruldu.

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nadiye Yılmaz tarafından kuruldu.

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Vasilya Park İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vasilya Park İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Aslan tarafından kuruldu.

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Altun tarafından kuruldu.

Gold Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Park İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Emre Ögat ve Sümer Canpolat ortaklığında kuruldu.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Holmes Park İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holmes Park İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüsniye Turan tarafından kuruldu.

İstanbul şehir parkının inşaatı bu yıl başlayacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tasarladığımız park ve rekreasyon uygulamalarımızın en büyüklerinden biri olan İstanbul’daki şehir parkının inşasına başlayacağız." dedi. 

Dora Park İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Park İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Beyaz tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Albatros Parkı'nın satılmasına mahalle muhtarından tepki!

Büyükçekmece Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Albatros Parkı'nın 160 milyon TL bedelle Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satılmasına tepkiler büyüyor. Satışa en sert tepki, parkın bulunduğu Atatürk Mahallesi Muhtarı Alkış Soydan'dan geldi.

Seba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sebael Genç tarafından200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sakarya Camili Park’ın inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada Yenikent Meslek Yüksekokulu karşısında inşa edilen Camili Park’ın tamamlandığını söyledi.

Bağcılar Hocalı Dostluk Parkı'nın inşaatında son durum!

Bağcılar Belediyesi tarafından yapılan Azerbaycan Hocalı Dostluk Parkı'nın inşası hızla sürüyor. Park, 33 dönümlük alana sahip olacak.

Seba Park İnşaat adres Haberi

Seba Park İnşaat adres

Seba Park İnşaat Anonim Şirketi, 5 milyon TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta kuruldu. 


Seba Park İnşaat Anonim Şirketi iş konusu;-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçuş...