19 / 04 / 2024

sebahattin gülçiçek kimdir

sebahattin gülçiçek kimdir

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek kimdir? Sebahattin Gülçiçek hangi işlerde görev aldı?

Arsa payı karşılığı iş yapan müteahhitler neden sıkıntıya düşüyor?

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, inşaat ve gayrimenkul sektörünün son durumunu değerlendirdi...

Konutta 20 yıl vade çağrısı!

SEBO Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, konut satışlarının artması, piyasanın canlanması için ''Konutta vadeyi, 15 yıl ya da 20 yıla çıkarmamız gerekiyor'' dedi.

Sebahattin Gülçiçek: Gayrimenkul akademisi kurulmalı!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün en önemli sorununun eğitim olduğuna işaret eden Sebo İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, gayrimenkul akademisi kurulması önerisinde bulundu.

Körfez sermayesi rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda!

Arap ülkelerinden Türkiye'ye 6 ayda 250 milyar dolarlık akış sağlanacağım kaydeden Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, "Körfez sermayesi son bir yıldır rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda" dedi.

Birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Bu yapılmazsa vergi de işe yaramaz!

Merkez Bankası tarafından gündeme getirilen birden çok evi olana kademeli ek vergi önerisi konut piyasasında gündeme oturdu. Peki birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Prof. Dr. Murat Batı, tek tek yapılması gerekenleri açıkladı.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Yatırımcıların kafası karışık! Konut mu, arsa mı, mevduat faizi mi?

Faizlerin yüzde 50 dayandığı bu ortamda neye yatırım yapılmalı? Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek tüm detaylarıyla tek tek anlattı...

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TMO 5 kg ayçiçek yağında etiket güncellendi! 15 lira birden zamlanan yeni fiyatıyla Eylül ayında satışta olacak

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin fiyatlarını tek tek açıkladı. Bu kapsamda 5 kg ayçiçek yağı fiyatı da güncellendi. 

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Ayçiçek yağı fiyatında düşüş bekleniyor! İthalat vergileri yükselecek! Yağlık ayçiçek bugün hangi borsada kaç TL? 

Son bir senede  yurtdışı piyasalarda yüzde 60 düşen Ayçiçek yağı fiyatının Türkiye’de ithalatın gerilemesiyle daha da azalması bekleniyor. Gümrük vergisinin haziranda yükseleceği beklentisinin fiyatları aşağı çekeceği öngörülüyor. İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi...

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz indirim! En güçlü işlemcili Samsung telefonunu kaçırmayın!

Carrefoursa'da Galaxy S22 Ultra için özel indirimler! Hemen sipariş verin ve en güçlü işlemcili Samsung telefonu indirimli fiyatlarla satın alın.

Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu! 

Migros Market'te Birlikten Berekete kampanyası çerçevesinde yüzleri güldüren dev indirimler açıklandı. Yüzde 35'e varan indirim başladı. Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu!  İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! Migros 11 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros yaptığı indirimlerle de gündemden düşmüyor. Gıda fiyatların arttığı şu dönemde indirimler yakından takip ediliyor. Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Ayçiçek yağına vergi indirimi! 15 gün sonra fiyatlar peş peşe dibi görecek!

Ayçiçek yağı fiyatları geçtiğimiz yıl yaşanan gelişmelerden dolayı fahiş artışlarla dikkat çekmişti. Ancak gümrük vergilerinin düşürülmesi sonrası sevindirici haber geldi. Ayçiçek yağına vergi indirimi! 15 gün sonra fiyatlar peş peşe dibi görecek!

TMO dev kampanyayı duyurdu! 19 üründe inanılmaz indirim! Listede ayçiçek yağı var! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 29 Eylül indirimli ürünlerin listesini açıkladı. Paylaşılan listede ayçiçek yağı, pirinç, nohut, mercimek, fındık gibi pek çok temel gıda ürünü yer aldı. Peki, TMO'da bu ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

sebahattin gülçiçek kimdir Haberi

sebahattin gülçiçek kimdir

Sebahattin Gülçiçek 1974 yılında Trabzon Araklı’da dünyaya geldi.

İlk orta ve lise tahsilini Araklı’da tamamlayan Gülçiçek, 1996 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi beden eğitimi bölümüne başladı. Aynı üniversiteden 2000 yılında beden eğitimi öğretmeni olarak mezun oldu. 2000/2002 yılları arasında İngiltere’de Filton College’de yabancı dil eğitimi aldı. 2003 yılında Türkiye’ye dönerek İzmir gazi emirde kısa dönem askerlik eğitimini tamamladı. 2003/2005 yılları arasında İngiltere’ye dönerek futbol yönetimi alanında eğitimlere katıldı. Bu dönem içerisinde ticaretle uğraşmaya başladı.
 
2005 yılı sonu Türkiye’te döndü. Bu tarihte Sebo Gayrimenkul firmasını kurdum. Bu tarihten günümüze kadar faaliyetleri devam etmektedir. 

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Arsa payı karşılığı iş yapan müteahhitler neden sıkıntıya düşüyor?