29 / 03 / 2024

seçimler konut kredi faiz oranlarını etkiledimi kontu kredisi faiz oranları 2015

seçimler konut kredi faiz oranlarını etkiledimi kontu kredisi faiz oranları 2015

Seçim ayı olan Haziran’a düşüşle giren konut kredi faiz oranları, 7 Haziran seçimlerinden sonra ilk tepkiyi verdi İşte 2015 seçim sonrasında konut kredisi faiz oranlarında son durum....

Seçimlerden sonra kredi kartına ayar geliyor! İşte kulislerden sızan düzenleme detayları!

Adeta çığ gibi büyüyen kredi kartı borçları vatandaşların da gündeminden düşmüyor. Paylaşılan bilgilere göre seçimlerden sonra kredi kartlarına ayar gelmesi bekleniyor. 

Seçim öncesi konut fiyatları ne olacak? Uzmanı açıkladı!

Merakla beklenen seçimler öncesinde pek çok kişi konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gayrimenkul Danışmanı Yasin Bilgin merak edilen bu sorunun yanıtını verdi. İşte o yanıt...

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Konut kredi faizleri 23 yılın zirvesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) konut kredi faizlerinin 23 yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’de de konut kredisi faiz oranları yüzde 36,45 ile Eylül 2003 yılından sonra 20 senenin zirvesini gördü.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 2022 en düşük konut kredi faizi ne kadar?

Bankalar Ekim ayı konut kredi faiz oranlarını açıkladı. Bankaların konut kredisi faizleri ne kadar? Peki en düşük konut kredi faizi hangi bankada? İşte banka banka 2022 konut kredisi faiz oranları... 

İhtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranları açıklandı! İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası faiz oranları listesi...

Özel ve kamu bankalarının ihtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranlarının Nisan ayı güncel fiyatları belli oldu. Peki hangi banka ne kadar faizli kredi imkanı sunuyor? İşte Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası 18 Nisan 2022 faiz oranları listesi...

İngiltere’de son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması!

İngiltere'de uzmanların konut sektörü ile ilgili yaptığı açıklamalara göre, ülkede son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması yaşandı...

Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, “Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?” konulu yazısını kaleme aldı.

Konut kredi faizleri 13.31 seviyesine yükseldi!

Konut kredi faizi, 28 Ağustos haftasında 13.31 seviyesine gelerek yükselişini sürdürdü. Sektör temsilcileri düşük faiz dönemindeki canlanmanın bu faiz yükselişleri nedeniyle frenleneceğini belirtiyorlar.

Konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

İhtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranlarındaki düşüşle beraber otomobil ve konut satışlarında adeta bir patlama yaşandı. Peki konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

Konut kredi faizlerindeki indirim rekoru da beraberinde getirdi!

Konut sektöründe kamu bankalarının düşük maliyetli destekleri etkisini göstermeyi sürdürürken, ülke genelinde yaklaşık 1,5 ayda kullanılan konut kredi tutarında da rekor kırıldı.

Konut kredi faizleri düştü ev aramaları yüzde 84 arttı!

Haziran'da konut kredi faizlerinde yaşanan düşüşle beraber ev aramaları yüzde 84 yükseldi. İl bazında değerlendirildiğinde bir önceki aya oranla İstanbul ilinde yüzde 64, Ankara ilinde yüzde 89, İzmir ilinde yüzde 96, Bursa ilinde ise yüzde 89‘luk bir artış yaşandı.

seçimler konut kredi faiz oranlarını etkiledimi kontu kredisi faiz oranları 2015 Haberi

seçimler konut kredi faiz oranlarını etkiledimi kontu kredisi faiz oranları 2015

Konut Kredi Faizlerinin 2015 Seçim Sonuçlarına İlk Tepkisi

Seçim ayı olan Haziran’a düşüşle giren konut kredi faiz oranları, 7 Haziran seçimlerinden sonra ilk tepkiyi verdi.


İşte ilk oranlar!

Konut alımında en büyük finansman aracı olarak kullanılan konut kredsii faiz oranları, 7 Haziran seçimlerine ilk tepkisini verdi. Haziran 2015’e 15 baz puana varan düşüşlerle giren konut kredisi faiz oranları, 7 Haziran seçimlerinden sonra hangi seviyeye geldi?


İşte Konut Kredisi Faiz Oranlarında Son Durum

Kredipazari.com verilerine göre 8 Haziran 2015 tarihi itibarıyla Haziran 2015 konut kredi faiz oranlarında son durum şöyle:


Tek Banka Oranlarını Yükseltti

Kredipazari.com verilerine göre 1 Haziran 2015 verileriyle oranlar kıyaslandığında finansman kurumlarından sadece DenizBank’ın konut kredi faiz oranlarını yükselttiği gözleniyor. DenizBank 1 Haziran’da 60 ay ve 120 ay için yüzde 0,96 olarak belirlediği aylık...