28 / 03 / 2024

sefa inşaat evinpark rezidans daire fiyatları

sefa inşaat evinpark rezidans daire fiyatları

Evinpark Rezidans Çamlıca ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2014 senesi belirlendi. Evinpark Rezidans Çamlıca kapsamında yer alan daireler 2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek

Sefa İnşaat’ın Kızılay bağışları platin madalya ile ödüllendirildi!

Sefa İnşaat,Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nden ödülle döndü. 2018 yılında gerçekleşen ödül töreninden de ödül alan Sefa İnşaat, bu yıl platin madalyaya sahip oldu.

Sefa İnşaat'tan 2017'de bin konutluk yatırım hedefi!

Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, inşaat sektörüne olan güvenle yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Öztürk, “Devam edenler ve planladıklarımızla birlikte yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Toksözler Petrol, inşaat sektöründeki faaliyetlerini artıracak!

İnşaat sektöründeki faaliyetlerini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Toksözler Petrol Genel Müdürü Sefa Toksöz, inşaat sektöründe Bartın'ın gelişimine yön veren projeler planladıklarını söyledi.

Sefa İnşaat Evinpark Maltepe fiyat!

Toplam 432 adet daireden meydana gelen Evinpark Maltepe projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 10 katlı 10 blok şeklinde dizayn edilen Sefa İnşaat Evinpark Maltepe fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor.

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ne durumda?

TARSUS Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, bölgenin en modern ve iddialı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatının en geç 2 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

İnşaat sektöründe en az 30-40 yıllık iş var!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik: "Kötü yapı stokunun yıkılıp yeniden yapılması bile inşaatın en az 30-40 yıl devam edeceğini gösteriyor” açıklamalarında bulundu.

Sefa Koyuncu İnşaat Evinpark'ta satışlar ne zaman?

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Sefa inşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından inşa edilmesi planlanan Evinpark Fikirtepe Konutları Kadıköy'de hayata geçiyor. Peki satışlar ne zaman başlıyor?

Sefa Koyuncu İnşaat Fikirtepe iletişim!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat'ın Fikirtepe'deki yeni kentsel dönüşüm projesinin 2-3 ay içinde başlaması planlanıyor. Proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerine inşa edilecek.

Sefa Koyuncu İnşaat Fikirtepe ne zaman başlıyor?

Fikirtepe'de başlaması planlanan Evinpark projesi Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat güvencesiyle hayata geçecek. Proje'de 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunacak. Peki Evinpark Fikirtepe projesi ne zaman başlıyor?

Sefa İnşaat Evinpark Rezidans satılık daire!

Sefa İnşaat Evinpark Rezidans satılık dairelerin alan büyüklükleri 107 metrekare ile 111 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Evinpark Rezidans İstanbul Anadolu yakası Çamlıca bölgesinde inşa ediliyor...

Erguvan İnşaat'tan büyük operasyon açıklaması: İmaj hızlıca düzeltilmeli!

Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş’tan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında inşaat sektörüne yönelik gözaltı haberleriyle ilgili açıklama...

Sefa İnşaat Anadolu Yakası'nda 10 projeye hayat verecek!

Tebernüş Kireçci'nin 22 Mart tarihli programının konuğu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk'tü...

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk'ü konuk ediyor

sefa inşaat evinpark rezidans daire fiyatları Haberi

sefa inşaat evinpark rezidans daire fiyatları

Anadolu yakasında Çamlıca'da inşa edilen Evinpark Rezidans, Sefa İnşaat tarafından yükseliyor. Evinpark Rezidans Çamlıca ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Evinpark Rezidans Çamlıca kapsamında dairelerin alanları 107 metrekareden başlıyor ve 111 metrekareye kadar yükseliyor. Projede toplam 88 konut yer alıyor. 


Evinpark Rezidans Çamlıca satılık daireleri 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede 2 blok bulunuyor. Bloklar bodrum+15 katlı tasarlandı. 


 


Evinpark Rezidans Çamlıca ne zaman teslim?

Evinpark Rezidans Çamlıca ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 senesinin Haziran ayı olarak belirlendi. Evinpark Rezidans Çamlıca kapsamında oyun alanları, açık / kapalı otopark ve spor alanları bulunuyor 


Evinpark Rezidans Çamlıca iletişim

Telefon: 0216 445 15 49

Web...