28 / 03 / 2024

Sefa Öztürk kimdir

Sefa Öztürk kimdir

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Eylül ayı konut satış verilerini açıkladı. Açıklanan verileri Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk değerlendirdi. 

Sefa İnşaat'tan 2017'de bin konutluk yatırım hedefi!

Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, inşaat sektörüne olan güvenle yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Öztürk, “Devam edenler ve planladıklarımızla birlikte yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu kimdir?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu’nun mesleği nedir? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Vehbi Engin Öztürk kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Engin Öztürk kimdir? Vehbi Engin Öztürk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vehbi Engin Öztürk'ün biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Özgül Öztürk Aksu kimdir?

Mimar Özgül Öztürk Aksu, "Nimri'de Yeniden Hayat" projesiyle Türkiye'ye Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü kazandırdı. Peki, Mimar Özgül Öztürk Aksu kimdir? Aksu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Gonca Ateş Öztürk kimdir?

Mimar Gonca Ateş Öztürk kimdir? Mimar Gonca Ateş Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Ateş Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Ateş Öztürk..

Hüseyin Öztürk kimdir?

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk kimdir? Hüseyin Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Öztürk, ne zamandan beri Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak çalışmalarına devam ediyor?

Sefa Öztürk kimdir Haberi

Sefa Öztürk kimdir

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Eylül ayı konut satış verilerine göre, 2017 eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %28,8 oranında artarak 140 bin 298 oldu.

İnşaat sektörünün temsilcilerinden Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk Eylül ayı konut satış rakamlarını değerlendir. 

İnşaat sektörü büyümeye devam ediyor diye sözlerine başlayan Öztürk, ''İnşaat sektörünün bu yılı da büyüyerek kapatacağını düşünüyorum. Türkiye genelinde eylül ayında gerçekleşen konut satış rakamları da sektörün büyümeye devam ettiğini gösteriyor. 2017 eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları % 28,8 oranında artarak 140 bin 298 oldu. İnşaat sektörü için eylül itibariyle sezon açıldı, açıklanan konut satış rakamları yatırımların ve talebin sürdüğünün bir göstergesi. Ekonomi iç ve dış dinamiklerden kaynaklanan dalgalanmalardan etkilense de inşaat...