25 / 04 / 2024

seferihisar su kesintileri 24 ekim 2014

seferihisar su kesintileri 24 ekim 2014

Seferihisar'da SCADA (Su Dağıtım Ağının İzlenmesi ve Kontrolü) sistemine geçiş hazırlıkları kapsamında Yeni Depo'nun iniş vanaları değiştirileceğinden 24 Ekim Cuma günü saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak

Tunç Soyer'in Seferihisar'daki kaçak villasına suç duyurusu!

Seferihisar’daki zeytinliğine , “sıkma tesisi” için izin alıp havuzlu villa yaptıran CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında suç duyurusu yapıldı.

Seferihisar Gödence Göleti ek yatırım programında!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aliağa Kalabak Göleti ve Sulaması'nın ardından Seferihisar Gödence Göleti projesinin de ek yatırım programına alındığını söyledi.

İstanbul su kesintisi 17 Mayıs 2015!

İstanbul'da hafta sonları uygulanan su kesintileri bugün de yüzbinlerce kişiyi mağdur etti. 11 ilçede sabahın erken saatlerinde sular kesildi. Su kesintisi gerekçesi ise ağırlıklı olarak yine 'enerji kesintisi problemi' olarak duyuruldu.

Urla ve Seferihisar'ın su şebekeleri yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, Urla’nın Gülbahçe, Balıklıova ve Özbek mahalleri ile Seferihisar’ın Ulamış ve Düzce mahallelerinin içme suyu alt yapısını baştan sona yenileyecek. 3.6 milyon TL’lik yatırım önümüzdeki günlerde başlıyor.

Seferihisar su kesintisi 24 Ekim 2014!

Seferihisar'da SCADA (Su Dağıtım Ağının İzlenmesi ve Kontrolü) sistemine geçiş hazırlıkları kapsamında Yeni Depo'nun iniş vanaları değiştirileceğinden 24 Ekim Cuma günü saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak

Seferihisar Sığacık’ta 220 evin çehresi değişti!

Turizmin parlayan yıldızı Seferihisar’ın sevimli mahallesi Sığacık’ın çehresi, 220 evi kapsayan yenileme ve düzenleme çalışmalarıyla değişti. Çalışmalar kapsamında elektrik ve su bağlantıları yapılırken, yollar granit küp taş döşendi.

Sakarya Taraklı'nın su sorunu çözüldü!

SASKİ Taraklı’nın su yetmezliği sorununu çözüme kavuşturmak için açtığı yeni su kuyusunu devreye aldı. Devreye alınan su kuyusuyla birlikte Taraklı’da su yetmezliği nedeniyle yaşanan su kesintileri çözüme kavuşmuş oldu.

Seferihisar'da sel tehdidi ortadan kalkıyor!

Seferihisar'ın kronikleşen su baskını sıkıntısı tarihe karışıyor. 4 ayrı noktada yolun altı kazılarak Karakayalar Mevkii Atalaykent, Tabur Kavşağı, Yıldız Sitesi önünde ilgili dere geçişlerinde dere ıslah ve menfez çalışmaları yapıldı.

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında su kesintisi var!

İstanbul’da bugünden itibaren su kesintileri başlıyor. Riva’da bulunan Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde bu sabah saatlerinden itibaren iyileştirme çalışmaları başladı. Bu nedenle Anadolu Yakasında; Maltepe, kartal ve Pendik’te su kesintisi olacak.

Seferihisar'da 15 saatlik su kesintisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre İZSU'nun Seferihisar'daki Sığacık Su Deposu iniş hattının dere geçişi düzenleme çaışması nedeniyle yarın saat 08.00 ile 23.00 saatleri arasında Sığacık bölgesinde su kesintisi yapılacak.

Ömer Nergiz: Yalova'daki su kesintileri devam edecek!

Yalova 'da, barajdaki suyun 3-4 gün yetecek kadar azalması karşısında yürütülen çalışmalardan sonuç alınmaya başlandı. Bu süreçte alternatif çözümler devreye konularak vatandaşların susuz kalması önlenecek.

Yalova'da su kesintisi yapılacak!

Vatandaşların suyu tasarruflu kullanması gerektiğine dikkati çeken Nergiz, "Gökçe Barajı'nda 1 haftalık içme suyu kaldı. Su kesintileri yeniden gündemde. O nedenle halkımız suyu idareli kullanmalı" dedi

Çeşme'nin kent sorunları halkı mağdur ediyor!

Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın plaj sayısını artırma sözü umut verdi ancak ilçede su kesintileri, arıtma yapılmaması nedeniyle yayılan kötü kokular, sinek sorunu ve kaldırım işgalleri vatandaşı mağdur ediyor

seferihisar su kesintileri 24 ekim 2014 Haberi

seferihisar su kesintileri 24 ekim 2014


Seferihisar'da SCADA (Su Dağıtım Ağının İzlenmesi ve Kontrolü) sistemine geçiş hazırlıkları kapsamında Yeni Depo'nun iniş vanaları değiştirileceğinden 24 Ekim Cuma günü saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Çolakibrahimbey, Camikebir mahalleleri ile TOKİ evleri, Karakayalar bölgesi ile Sanayi Sitesi'nde su kesinti programı uygulanacak. 


Ege...