24 / 04 / 2024

SEFES Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Çivici

SEFES Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Çivici

Kayseri'de mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalar, dernek çatısı altında birleşiyor. Dernek kurulması için oluşturulan Komite, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Konferans Salonu'nda bir toplantı düzenledi...

Loda Mobilya yıl sonuna kadar 2 mağaza açacak!

Taleplerde yaşanan artış nedeniyle mağaza sayısını artırmayı planladıklarını kaydeden Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yıl sonuna kadar 2 mağaza açmak istediklerini belirtti.

Ladin Mobilya 2016'da büyüyecek!

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Böyük, "Bu yılı yoğun geçirdik. İhracatımızda kayda değer artış yaşandı. İstanbul pazarında kendimize önemli bir yer edindik. 2016 yılında da büyüyerek, yola devam edeceğiz" dedi.

2015 Nevbahar Mobilya satışların yüzde 50 artırması bekleniyor!

İnegöl’de 2010 yılında üretime başlayan Nevbahar Mobilya, Coddiva markasıyla çalışmalarını sürdürüyor. Nevbahar Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Yalçın Kötek, 2015 yılında yurtiçi ve yurtdışı satışlarını yüzde 50 artırmayı planladıklarını söyledi.

Çilek Mobilya yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Çilek Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, bu seneyi yüzde 20 büyümeyle tamamlamayı öngördüklerini belirterek, "2015 yılında ise bu büyümeyi yüzde 25-30 bandına çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Mobilya sektörünün ihracatı 10 yılda 7 kat arttı!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, mobilya sektöründe alınan yüzde 18’ lik KDV oranının yüzde 8’ e düşürülmesinin kayıt altıların artarak ülke istihdamına katkı sağlayacağını söyledi.

Mobilya’daki yüzde 18’lik KDV sektörü küçültüyor!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, mobilya sektöründe alınan yüzde 18’ lik KDV oranının yüzde 8’ e düşürülmesinin kayıt altıların artarak ülke istihdamına katkı sağlayacağını söyledi.

Doğtaş Kelebek Mobilya yönetiminde değişiklik!

Doğtaş Kelebek Mobilya'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, yönetim kurulu üyesi Hatice Hale Özsoy Bıyıklı'nın istifa ettiği, yerine Eray Yatgın'ın yönetim kurulu onayına sunulacağı duyuruldu.

Doğtaş Kelebek Mobilya yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya yönetim kurulu üyelerini yayınladı.

Doğtaş Kelebek Mobilya'dan yönetim kurulu bünyesindeki komiteler hakkında açıklama!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş., yönetim kurulu bünyesindeki komiteler hakkında açıklama yaptı. Şirket, yönetim kurulu bünyesindeki komitelerin yeniden tespit edilmesine karar verildiğini açıkladı...

Saygılı Rulman Yönetim Binası’nda Koleksiyon ürünleri yer alıyor!

Durmaksızın gelişen ve de yenilenen çalışma disiplinlerine uygun çözümler öneren Koleksiyon Mobilya, mimari tasarımını KG Mimarlık’ ın gerçekleştirdiği Saygılı Rulman Yönetim Binası’ nda yer alıyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya'da yönetim kurulu üyesi değişikliği!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş'de Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Adnan Doğan görevinden istifa etti. Yerine şirketin Yönetim Kurulu üyesi Arif Kerem Onursal'ın getirilmesine karar verildi...

Çilek Mobilya, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistem Belgesi aldı!

TSE tarafından Çilek Mobilya fabrikasında 2 gün boyunca gerçekleşen ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimi'nden başarıyla geçen Çilek, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistem Belgesini aldı

Fatih Kıral Mobilya büyümeye devam ediyor!

Fatih Kıral Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Onur Kıral, Türkiye'de mobilya sektörünün ortalama 9 milyar dolarlık iç pazar büyüklüğü ile hızlı bir büyüme içerisinde olduğunu belirtti...

SEFES Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Çivici Haberi

SEFES Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Çivici


Kayseri'de mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalar, dernek çatısı altında birleşiyor.


Dernek kurulması için oluşturulan Komite, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Konferans Salonu'nda bir toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan SEFES Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurul Üyesi ve Kayseri Kadın Girişimciler Kurul Üyesi Şafak Çivici, Kayseri'de yeni oluşturulacak Mobilyacılar Derneği için ön çalışmalar yaptıklarını belirterek, ''Derneğimizi kurmak istiyoruz ama henüz bir isim koymadık ve ayrıca dernek olarak bir slogan arıyoruz. Önerilerinize açığız. Bu toplantıda, neden böyle bir dernek kurulmasına gerek duyuldu? Derneğin faaliyetleri ne olmalı? sorularına hep birlikte cevaplar arayacağız. Derneğimizin faaliyetleri konusunda her türlü öneriye açığız'' dedi.


Dünyada ve Türkiye'deki mobilya sektörüyle ilgili bir sunum yapan Çivici, ''Çin, ABD, İtalya ve Almanya dünya mobilya sektöründe önemli bir yere sahip....