20 / 04 / 2024

Seha Bahar konutları

Seha Bahar konutları

Konya Selçuklu’da yer alan Seha Bahar Evleri 'nde daireler 1.320 liradan başlayan metrekare birim bedeli ile satışa sunuluyor. Projenin teslimatları 2014 Haziran'da yapılacak...

Seha Bahar Selçuklu 'da taksitler 2 bin 800 liradan başlıyor!

Seha Yapı'nın Konya Selçuklu’da yer alan projesi Seha Bahar Evleri 'nde daireler 1.320 liradan başlayan metrekare birim bedeli ile satılıyor. Projenin minimum taksit miktarı ise 2 bin 800 lira...

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte konut satışlarında hareketlilikte geniş balkonlu ve bahçeli konutlar başrol oynuyor.

Arizon Yapı'dan kaçırılmayacak bahar kampanyası! 

Her bütçenin ulaşabileceği en üstün niteliklere sahip konutlar üretmeyi ilke edinmiş Arizon Yapı, ekstra yüzde 10 indirim sunduğu bahar kampanyası ile konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor..

Avrupa Konutları Yamanevler fiyat 2018!

İstanbul'da Anadolu Yakası’nın hızla değer kazanan bölgelerinden Ümraniye’de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde bahar kampanyası kapsamında 84 ay 0 faiz imkanı sunuluyor..

Avrupa Konutları Yamanevler'de bahar kampanyası başladı!

Artaş İnşaat’ın Avrupa Konutları markalı projelerinin en yeni halkası Yamanevler’de bahar kampanyası başladı. 

3. İstanbul Başakşehir'de bahar kampanyası başlıyor!

İlk iki etabının yüzde 70'i satılan 3. İstanbul Başakşehir'de bahar kampanyası başlıyor. Emlakkulisi.com olarak Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık ve Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi!

Kanyon Park Evleri projesi Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçirildi. Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi ne zaman?

Erzurum Yeşil Yakutiye Konutları'nda son durum!

Yakutiye Belediyesi ve Özbağ İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi Yeşil Yakutiye Konutları hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Projenin 2017 yılının bahar aylarında tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Timya Vadisi Konutları ne zaman tamamlancak?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Timya Vadisi Konutları'nda incelemelerde bulundu. Turan, "Nasip olursa bu projeyi bahar aylarında bitirmiş olup, konutlarımızı sahiplerine teslim etmiş olacağız " dedi.

Dreamlife Konutları'nda bahar kampanyası başladı!

Doğanın tam ortasında şehir konforu vaad eden Dreamlife Konutları’nda avantajlı bahar fırsatları başladı. Dreamlife Konutları’nda teslimlerin başlangıç tarihi 2017’nin ilk çeyreği olarak planlanıyor.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda bahar kampanyası!

Ceylan İnşaat’ın Göztepe’de yükselen prestijli projelerinden Muhteşem Yeni Yıl Konutları, ev sahibi olmak veya bugünden yatırım yapıp yarın kazançlı çıkmak isteyenlere cazip bahar fırsatları sunuyor.

TOKİ Emeklilere İkinci Bahar Konutları başvuruları bugün başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ ) tarafından toplamda 18 ilde 3 bin 361 adet konutun emeklilere özel satışa çıkarıldığı "İkinci Bahar" projesi için başvurular bugün başlıyor.

TOKİ Emeklilere İkinci Bahar projesinde başvurular yarın başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emeklilere "İkinci Bahar" projesi kapsamında, 18 ilde 3 bin 361 konut satışının gerçekleştirileceği yeni bir kampanya başlatıyor. Konutlar için başvurular 14-31 Mart'ta alınacak.

Seha Bahar konutları Haberi

Seha Bahar konutları


66 adet daire ve ek olarak 6 adet ticari ünitenin bulunduğu Seha Bahar Konutları Seha Yapı imzası ile hayata geçirildi. Dairelerin 3+1 tipinde tasarlandığı Seha Bahar Selçuklu 'da bulunan daireler 154 metrekare ile 168 metrekare arasında değişen alan büyüklüğüne sahip olacak şekilde inşa edildi. 


Seha Bahar Selçuklu Evleri 'nde yer alan daireler 200 bin lira ile 229 bin lira arasında değişim gösteren fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin dairelerinde metrekare birim bedeli ise 1.320 bin liradan başlıyor. 




Aynı zamanda ticari birimlerin de...