27 / 04 / 2024

Seha Yapı konut projeleri 2018

Seha Yapı konut projeleri 2018

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Metal Yapı Konut, Metal Gayrimenkul'e 4,6 milyon TL ödedi!

Metal Gayrimenkul tarafından Metal Yapı Konut A.Ş.'den alacağı olan 13 milyon 951 bin 552 TL'nin birinci taksit ödemesi bugün 4 milyon 652 bin TL olarak tahsil edildi...

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Eroğlu Yapı'dan bakanlığın konut kampanyasına tam destek!

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip Eroğlu Yapı, konut kampanyasına tam destek verdi...

Metal Yapı Konut 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

“En büyük hayalimiz Empire State gibi İstanbul’a simge olabilecek ikonik bir bina kazandırmaktı” diyen Metal Yapı Konut Genel Müdürü Karali, “5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoku ile hedefimiz 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmak” diyor.

Seha Yapı’dan tarihi kampanyaya tam destek!

Anadolu’nun büyüğü Seha Yapı konut piyasasını canlandıracak tarihi kampanyaya tam destek veriyor, Zermeram’ın 2. etabında peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesinde fiyat avantajı sunuluyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi...

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Seha Yapı konut projeleri 2018 Haberi

Seha Yapı konut projeleri 2018

Türkiye genelindeki inşaat şirketlerinin 2018 yılındaki performanslarına göre verilen ödüller, İstanbul Swissotel’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Ödülü, Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu aldı.

Ödül töreninin ardından açıklamalar yapan Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu, “41 yıllık köklü geçmişimizde bugüne kadar 15 binden fazla konutu sahiplerine teslim ettik. Seha Yapı olarak, Türkiye’nin en büyük yapı şirketleri arasında yer alıyoruz. Sektör olarak önemli bir dönemeçteyiz. Bugün konut üretmek kadar üretilen konutların satışının yapılması da oldukça önemli… 2019 yılının sektörümüz için yeni bir başlangıç olacağına inanıyoruz. 2019 yılında sektörün daha iyi satış rakamlarına ulaşarak başarılı bir sene geçireceğini öngörüyoruz. Biz de Seha Yapı olarak zorlu geçen 2018 yılında çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürdük. Bugün itibari ile Konya’da bulunan Zermeram, 7 Renk, Seha Kanyonpark...