28 / 03 / 2024

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat nerede

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat nerede

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Gökçek, Mazhar Osman Başak ve Yusuf Şimşek ortaklığında kuruldu. 

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dilhan Sonkaya ve Mahmut Sonkaya ortaklığında kuruldu.

Solaklı Grup Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solaklı Grup Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Solaklı tarafından kuruldu.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Sfyg Grup Yapı İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Sfyg Grup Yapı İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 751 bin 90 TL sermaye bedeli ile Fehmi Geleri tarafından kuruldu.

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kuzu ve Uluhan Onur Toma ortaklığında kuruldu.

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gür, Semra Gür, Mustafa Akkemik ve Bekir Gür ortaklığında kuruldu.

Sas Grup Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Sas Grup Mühendislik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aslan tarafından kuruldu.

Sosa Grup Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sosa Grup Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Onur Erdinç tarafından kuruldu.

Karakaya Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karakaya tarafından kuruldu.

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin sermaye bedeli ile Battal Öksüz tarafından kuruldu.

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müücahit Ebrar Tasalı tarafından kuruldu. 

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat nerede Haberi

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat nerede


Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Gökçek, Mazhar Osman Başak ve Yusuf Şimşek ortaklığında kuruldu. 

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak, çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Valide-İ Atik Mahallesi Çavuşdere Cad.No:84/1 Üsküdar