23 / 04 / 2024

şehir hastaneleri projesi

şehir hastaneleri projesi

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Şehir hastaneleri projeleriyle ilgili 16 soru mecliste!

Şehir hastaneleri ve kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHPli Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri sağlık turizminin merkezi olacak!

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Polikliniği'nin açılışında konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Hastane yapılarımız her geçen gün sağlık turizminin de merkezi olacak." diye konuştu.

Türkiye'nin en büyük hastanesi Sancaktepe'ye yapılacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Bugün artık sağlık sistemimiz dünyada başa güreşiyor. Herkes her hastanede hizmet alabiliyor. Sağlıkta öyle bir değişim yaşadık ki, 8 şehir hastanesi hizmete girdi'' diye konuştu.

Üç şehir hastanesi daha kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Sağlık Bakanı Koca, 'Bu yıl içinde Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Ankara Etlik Şehir Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi olmak üzere toplam 8 bin 636 yatak kapasiteli hastaneler hizmete girecek' diye konuştu.

Bu yıl 3 yeni şehir hastanesi hizmete açılacak!

Dünyaya örnek olan şehir hastaneleri rekora koşuyor. Bu yıl Ankara Bilkent ve Etlik şehir hastanelerinin yanında Bursa Şehir Hastanesi'de halkın hzmetine sunulacak.

2 yılda 13 yeni şehir hastanesi açılacak!

Türkiye'nin sağlık alanındaki en önemli yatırımları arasında bulunan şehir hastaneleri açılış için gün sayıyor. Beş yıldızlı otel konforuna sahip 13 yeni hastanenin 2 yılda açılması planlanıyor.

Romanya, Mersin Şehir Hastanesi’ne talip oldu!

Türkiye'de şehir hastanesi atağı devam ediyor. Romanya Ekonomi Bakanı, Mersin Şehir Hastanesi’nin bir örneğinin kendi ülkelerinde inşa edilmesi için talepte bulunduklarını açıkladı.

Şehir hastaneleri projesi ilk kez İngiltere’de denendi!

MHP Antalya Milletvekili Dr. Ahmet Selim Yurdakul, 17 şehir hastanesi projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yurdakul, şehir hastaneleri projesinin 25 yıl önce İngiltere'de denendiğini açıkladı.

Bu yıl 12 bin yatak kapasiteli 58 hastane ihale edilecek!

Bakan Müezzinoğlu: "Bu yıl içinde 12 bin yatak kapasiteli 58 hastanenin ihalesini yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl içinde, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş düzeyde 55 bin yatak kapasiteli gıcır gıcır modern hastaneleri milletimizin hizmetine sunacağız" dedi.

41 bin 91 yataklı akıllı şehir hastaneleri geliyor!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Fuat Kantarcı,18 şehir hastanesi projesinin sözleşmesinin imzalandığını ve yapım sürecinin başladığını anlattı. Kantarcı, bu projelerden 9'unun inşaat çalışmasının çok hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Manisa Şehir Hastanesi'nin temeli 1 Aralık'ta atılıyor!

Türkiye' nin en önemli sağlık yatırımlarından " Şehir Hastaneleri " projesi kapsamında gerçekleştirilen 558 yataklı Manisa Şehir Hastanesi' nin temeli 1 Aralık 2013 Pazar günü atılacak....

Şehir hastaneleri için start verildi!

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın '11 yıl önceki hayalimdi' dediği, kamu-özel işbirliğiyle yapılacak şehir hastaneleri için start verildi. Projenin yatırım bedeli 15.7 milyar lira olarak belirlendi...

Şehir Hastaneleri kanunu Resmi Gazete'de yayınlandı!

Şehir Hastaneleri projesine altyapı sağlayan, sağlıkta kamu özel ortaklığı ile tesis yaptırılması, yenilenmesi ve hizmet alınması ile ilgili kanun değişikliği Resmi Gazete'de yayınlandı...

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Eskişehir 2023 projesi detayları...

TOKİ Kırşehir projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kırşehir 2023 projesi detayları...

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Akşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!

11 soruda TOKİ Konya Akşehir sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Akşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Akşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Akşehir sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Eskişehir Sosyal Konut Projesi 2022! Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Eskişehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Kırşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırşehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı! İşte Kırşehir TOKİ evlerinde merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları.

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

şehir hastaneleri projesi Haberi

şehir hastaneleri projesi

ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, koronavirüs kapsamında alınan önlemler ilgili açıklamalarda bulundu. Sabah'tan Tuba Kalçık'ın haberine göre; Çilingiroğlu, ''Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi yok. Mesela İkitelli Şehir Hastanesi sadece ülkemizin değil, Avrupa'nın da en büyüğü. 520 yoğun bakım ünitesi var. İçinde bulunduğumuz süreçte bunun kıymetini daha iyi anlamalıyız'' diye konuştu. Çilingiroğlu, açıklamalarına şöyle devam etti:

''Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu'muz mükemmel işler yapıyor. Cumhurbaşkanımız da çok önemli kararlar aldı bu süreçte. Şehir hastanelerimizin benzeri Avrupa'da yok. Mesela İkitelli Şehir Hastanesi sadece ülkemizin değil, Avrupa'nın da en büyüğü. 520 yoğun bakım ünitesi var. İçinde bulunduğumuz süreçte bunun kıymetini daha iyi anlamalıyız. Avrupa'da yeteri...