26 / 04 / 2024

Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası imar planı değişikliği

Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası imar planı değişikliği

Ankara Sincan'da yer alan Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası'nın 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları bugün askıya çıktı. Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası imar planları 10 Mayıs'ta askıdan inecek...

Benzin fiyatları geçtiğimiz yıla göre 4 kat artmasına rağmen benzin satışlarının neden %57 arttığı ortaya çıktı

Türkiye’de akaryakıt fiyatlarına üst üste zam gelmesine rağmen Petrol Sanayi Derneği satılan benzin ve motorin miktarını açıkladı.

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Türksel, Hasan Bahar ve Hasan Türksel ortaklığında kuruldu.

ABD Sağlık Bakanlığı, göçmen çocuklar için Pentagon'dan arazi talep etti! 

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ülkeye Meksika sınırından kaçak olarak gelen göçmen çocukları yerleştirmek için, Savunma Bakanlığından (Pentagon), Teksas'ta iki askeri üste yer tahsis talebinde bulundu. 

Erdal Kurtoğlu Parkı ihalesine 3. kez durdurma kararı verildi!

Trabzon'un Beşikdüzü'ndeki Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nın 5 milyon 100 bin liraya Arap şirkete satılmasına Trabzon İdare Mahkemesi 3. kez hayır dedi.

Trabzon'da şehit ailesinin ev mutluluğu!

Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit Jandarma Er Hasan Yiğit’in ailesinin evi, Maçka Belediyesi tarafından yenilendi.

Trabzon'daki Erdal Kurtoğlu Parkı Suudilere satıldı!

Trabzon Beşikdüzü'nde önemli kentsel yeşil alanlarından olan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın 3. kez Suudi şirkete satıldığı öğrenildi.

Beşikdüzü Erdal Kutoğlu Parkı yeniden ihaleye çıktı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde Arap bir yatırımcıya satıldığı iddia edilen daha sonra mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen Şehit Üsteğmen Erdal Kutoğlu Parkın içerisinde bulunduğu alanın satışı için bugün yeniden ihaleye çıktı.

Trabzon Beşikdüzü'nde yıkım krizi!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için ilk kepçe vuruldu. Bir grup protesto ederken, yıkım durduruldu.

Trabzon'da Araplara arazi satışı yargıya taşındı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde otel ve alışveriş merkezi yapılmak üzere Şehit Üstteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın Arap yatırımcılara satılması yargıya taşındı. Vatandaşlar, arazi satışının iptali istemiyle dava açtı.

Trabzon Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nda son durum!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Belediye Meclisi’nin 4 ay önce AVM ve rezidans inşası için projelendirdiği ilçe merkezindeki Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nın satışı, bölge idare mahkemesi tarafından durduruldu.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Spor Tesisi açıldı!

Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.

Mamak'taki Hasan Altın Ortaokulu açıldı!

15 Temmuz'da darbe girişimine karşı sokağa çıkarak şehit düşen Hasan Altın'ın ismi Mamak General Zeki Doğan Mahallesi'nde yaptırılan okula verildi. Şehidin isminin verildiği Hasan Altın Ortaokulu düzenlenen törenle açıldı.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi ailesine teslim edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne ve babası için aldığı evi restore edemeden şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın yarım kalan hayalini tamamladı. Şahin, restore ettirdiği evin anahtarını şehidin ailesine teslim etti.

Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası imar planı değişikliği Haberi

Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası imar planı değişikliği


Ankara Sincan İlçesi, Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlasına ilişkin olarak hazırlanan 1/5000 Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, 644 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri ile 3194 sayılı İmar Kanununun 9. maddesi uyarınca 30 Eylül 2013 tarihinde bakanlık tarafından resmen onaylanmıştı.


Bugün askıya çıkarılan Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası imar planları 10 Mayıs 2014 tarihinde askıdan inecek. 




Gülcihan...