19 / 04 / 2024

Beşikdüzü Erdal Kutoğlu Parkı yeniden ihaleye çıktı!

Beşikdüzü Erdal Kutoğlu Parkı yeniden ihaleye çıktı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde Arap bir yatırımcıya satıldığı iddia edilen daha sonra mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen Şehit Üsteğmen Erdal Kutoğlu Parkın içerisinde bulunduğu alanın satışı için bugün yeniden ihaleye çıktı.



Trabzon Beşikdüzü'nde Arap bir yatırımcıya satıldığı söylenen daha sonra mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen Şehit Üsteğmen Erdal Kutoğlu Parkı'nın içerisinde yer alan alanın satışı için bugün yeniden ihale düzenlendi.  

61 Saat Gazetesi'nde yer alan habere göre, satış için çıkılan ilanda, “Mülkiyeti Belediyemize ait, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde Ada: 311 parsel: 4 (9.297,60 m2) Arsa Vasıflı kayıtlı bulunan taşınmaz, 2886 sayılı Yasanın 35/a Maddesi hükümlerine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilerek satılacaktır” ifadeleri yer aldı.  

İlanda arsanın satış bedelinin ise 4 milyon 950 bin TL olarak belirlendiği belirtildi.  Beşikdüzü Belediyesinin satış kararını ise CHP İlçe Örgütü eylem yaptı. CHP’nin Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Ramis Uzun, partililer ve vatandaşlar ihale saatinde Belediye Binası önüne gelerek satış kararını tepki gösterip protesto etti. Sözcü Erdinç Kalay, Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Platformu adına açıklama yaptı.
 


Geri Dön