29 / 03 / 2024

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım Oflazın ailesine boluda ev mi yapılacak

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım Oflazın ailesine boluda ev mi yapılacak

Mardin Nusaybin'de terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın ailesi için, yaşadıkları köyde ev yapılacak. Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, ailenin kirada yaşadığı evin kötü şartlarda olduğunu tespit ettiklerini anlattı.

Uzman çavuş kadro son dakika 2023! Uzman çavuşlara kadro ne zaman verilecek?

Uzman çavuşlara kadro ne zaman verilecek merakla araştırılıyor. İşte bu konudaki son açıklamalar!

Jandarma Astsubay ve uzman çavuş maaşları ne kadar oldu? İşte 2023 yeni, zamlı  Astsubay ve Uzman çavuş maaşı!

"2023'te Jandarma, JÖH, uzman çavuş ve astsubay maaşları ne kadar olacak?" sorusunun yanıtı bir süredir araştırılıyordu. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamları ile emekli ve memur maaşları belli olmuş oldu.  Peki, Jandarma, JÖH, uzman çavuş ve astsubay maaşları kaç TL oldu? İşte 2023 TSK ma

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Yahya Çavuş'un doğduğu ev müzeye dönüştürülecek!

Çanakkale Savaşları'nda büyük fayda sağlayan ve yaralanmasının tedavisi sırasında şehit olan Ezineli Yahya Çavuş'un doğduğu ev müzeye çevrilecek.

Isparta'ya millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi, kente Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre Millet Bahçesi inşa ediyor.

Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in memleketi Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde hayata geçirilen Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı.

Şehit Onur Tiken'in yarım kalan evini Belediye tamamlayacak!

Hakkari Çukurca'da PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi soncu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Tiken'in inşaat halindeki evini Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

Siirt TOKİ kurasında şehidin ismi çıktı!

Hilvan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılacak TOKİ konutlarının kura çekiminde, terör örgütü PKK'ya yönelik Siirt'te yapılan operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Halit Şıltak'ın isminin çıkması salondakileri duygulandırdı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in ailesine yeni ev!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in Ordu'da derme çatma evde yaşamını sürdüren ailesi için yapılan evin inşaatı tamamlandı.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde yaptırdığı parkın açılışı gerçekleşti.

Niğde Şehit Halisdemir Parkı açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde inşa ettiği parkın açılışını yapacak.

Silifke'deki Şehit Mehmet İlker Şahin'in ailesine ev!

HAKKARİ'NİN merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in ailesine, Taşucu Mahallesi TOKİ Konutlarında bulunan bir daire ücretsiz olarak verildi.

Başbakan Yıldırım'dan Şehit Mustafa Eser'in ailesine hediye ev!

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Mustafa Eser'in İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan ailesine, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla ev hediye edildi.

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım Oflazın ailesine boluda ev mi yapılacak Haberi

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım Oflazın ailesine boluda ev mi yapılacak

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ile şehidin babası Dilaver ve annesi Serap Oflaz'ı, Kıbrısçık ilçesi Alemdar köyündeki evlerinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini ilettiklerini söyledi.


Ailenin kirada yaşadığı evin kötü şartlarda olduğunu tespit ettiklerini anlatan Yılmaz, "Köyde satılık bir ev olmadığı için yenisini inşa etmek amacıyla çalışma başlattık. Hazineden arazi temin etmek için görüşmeler yaptık. Gerekli işlemler tamamlandıktan sonra inşaata hemen başlamayı planlıyoruz. Bu yıl sonuna kadar şehidimizin ailesinin, şehidimize yakışır bir evde kalmalarını sağlayacak yapıyı inşallah bitireceğiz." ifadesini kullandı.


Yılmaz, şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu, her zaman onların yanında olmayı sürdüreceklerini kaydetti.


Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın cenazesi, 25 Mart'ta Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinde...