26 / 04 / 2024

Şehitkamil Seyrantepe Mahallesi toki konutları son durum

Şehitkamil Seyrantepe Mahallesi toki konutları son durum

Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına Toplu Konut İdaresi ile yapmış olduğu iş birliği çerçevesinde, Seyrantepe bölgesinde yapımı devam eden konutlar, hızla yükseliyor.

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Seyrantepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, 2. Revizyon Nazım İmar Planı ve Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı H: Serbest Plan Notu Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziantep Şehitkamil'de 25 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Burak Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 24 milyon 983 bin 112 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de 9.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil Alparslan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 260 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şehitkamil'de beton dökümü sırasında inşaatın zemini çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep Şehitkamil Pancarlı Mahallesi'nde bir inşaatta beton dökümü sırasında zeminin çökmesi sonucunda 2 işçi yaralandı.

Kağıthane Seyrantepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Seyrantepe Mahallesi, 7751 ada komşuluğundaki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Manisa Salihli'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Salihli Belediye Başkanlığı Seyrantepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek. İhale 24 Aralık 2019 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Şehitkamil Karacaahmet Sosyal Tesisi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaahmet Mahallesi’ne yapılan Şehitkamil 149 ve 150 Nolu Sosyal Tesisi tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Gaziantep Şehitkamil'de 22.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Beylerbeyi Mahallesi'nde 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 22 milyon 560 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Şehitkamil Seyrantepe Mahallesi toki konutları son durum Haberi

Şehitkamil Seyrantepe Mahallesi toki konutları son durum


Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına TOKİ ile yapmış olduğu iş birliği çerçevesinde, Seyrantepe bölgesinde yapımı devam eden konutlar, hızla yükseliyor. 

Dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan toplu konul projesi kapsamında Sevrantepede yapılan 2+1 ve 5+1 dairelerin yapım aşaması hızlı bir şekilde ilerliyor. Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce, Seyrantepe bölgesinde 75 bin metrekare alan üzerine bin 700 konutun yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Şuanda Şehitkamil Belediyemiz tarafından Seyrantepe Bölgemize TOKİ ile birlikte bin 700 konutun inşaatı devam ediyor. Yapılan konutlarla birlikte vatandaşlarımızın ev sorunu bir nebze de olsa giderilecek inşallah. Bunun dışında Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, çok güzel hizmetleri de mahallemize sunuyor. Yollarımız olsun, parklarımız olsun, hepsi Belediyemiz tarafından yapılıyor....