19 / 04 / 2024

Şehrin doğası

Şehrin doğası

Zekeriyaköy Siyah Kalem Köy projesi ''Şehrin doğası'' sloganıyla alıcılarını bekliyor. Toplam 1.167 daireden meydana gelen projede 1+1 ile 6+1 arasında değişen daire tipleri bulunuyor.

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

Kanal İstanbul şehrin çevresel sigortası olacak!

Hazırlanan Çevre Düzeni Planı ile İstanbul'un riskli yapılarının yoğun olduğu alanlarda bulunan yapı stoğu, Kanal İstanbul'un her iki yakasına yerleştirilecek. Planlamalar şehrin doğal, kültürel, tarihi ve sosyal özelliklerine göre yapılacak.

Murat Balkan: Anthaven, Aspat’ın doğasına en uygun proje!

Aspat’ın toprak sahibi Murat Balkan, doğasından arkeolojik dokusuna, florasına kadar her yönüyle çocuğu gibi koruyup gözettiği bu cennet limanı, kapısını aşındıran pek çok talip arasından sadece Ant Yapı’ya güvenip teslim etti.

Uzungöl’e doğasına uygun oteller yapılacak!

Turizm cenneti Uzungöl’de yıkılacak bölgeyle ilgili detaylar netleşmeye başladı. Göl kıyısındaki temizliğin ardından birinci etap olarak belirlenen, gölün doğusunda otellerin yoğunlaştığı bölümde düzenlemeye gidiliyor..

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. 2 bin 700 metrelik yolun 1200 metrelik kısmında alt yapı ve birinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı.

Vadi Mudanya’da oturumlar başladı!

Eşsiz doğası, kusursuz yaşam alanları ve her türlü ulaşım rahatlığı ile 4 mevsim hem sahil hem kent yaşamı sunan Vadi Mudanya'da ayrıcalıklı yaşam zamanı başladı.

Kayseri Gültepe Bulvarı 45 milyon TL'ye mal olacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Aryom Koru Evleri İzmir'de yükseliyor!

İzmir’in yükselen değeri Gaziemir’de, üç tarafı çam korusu ile çevrili, benzersiz doğası, konumu, konforu ve modern mimarisi ile şehir içinde konut yaşamının standartlarını yeniden belirleyen Aryom Koru, benzersiz altyapısı ve yeşil mimarisi ile İzmir’i yepyeni bir “yaşam konsepti” ile tanıştırıyor.

Bahçelievler Quadrom Palas 2017'de teslim!

İstanbul'un merkezinde, semtin doğasını koruyan, konforlu bir yaşam sizi bekliyor. Quadrom Palas'ın göz alıcı klasik mimarisi, Bahçelievler'de modern yaşamla buluşuyor.

EgeYakası’nda teslimler başladı!

Sinpaş GYO’nun İstanbul Atakent’te yükselen butik projesi EgeYakası’nda teslimatlar başladı. EgeYakası, Ege’nin ilham veren güzelliklerini ve eşsiz doğasını İstanbullulara sunuyor.

Bahçelievler Quadrom Palas'ta teslimler Aralık 2017'de!

İstanbul'un merkezinde, semtin doğasını koruyan, konforlu bir yaşam sizi bekliyor. Quadrom Palas'ın göz alıcı klasik mimarisi, Bahçelievler'de modern yaşamla buluşuyor.

Konya-Karaman hızlı tren çalışmaları ne durumda?

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, konumu, tarihi, doğası, kültürel ve demografik yapısıyla Türkiye’nin nadide şehirlerinden Mersin'deki değişimi değerlendirdi.

Viasea Akvaryum nerede?

Her canlı türü için kendi doğasına uygun olarak tasarlanmış olan Viasea Akvaryum kapılarını açtı. Peki Viasea Akvaryum nerede?

Şehrin doğası Haberi

Şehrin doğası



İstanbul Zekeriyaköy'de yer alan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 

ile Siyah Kalem İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede  1 anaokulu, 1 ilkokul olmak üzere 2 okul yer alıyor.



Toplamda 1.167 konutun yer aldığı projede; 74 sıra evler, 420 apartman dairesi,  68 ikiz villa,  584 çift dubleks daire ve 21 müstakil villa bulunuyor. Projenin teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak planlanıyor.



13 milyar TL yatırım bedeliyle satışları süren projede metrekare birim fiyatlar 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 





Zekeriyaköy Siyah Kalem Köy projesi alternatif daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1  salon olarak tasarlandı.



467 bin metrekare alan üzerinde yayılan Zekeriyaköy Siyah Kalem Köy projesi Maslak...