28 / 03 / 2024

sekreter

sekreter

Lahey Büyükelçiliğine sözleşmeli sekreter alınacağı açıklandı. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de Lahey Büyükelçiliğinde açılan pozisyon için başvuru şartları yer alıyor. Sözleşmeli sekreter pozisyonuna başvuru yapmak isteyenler işlemleri Kariyer Kapısı Platformu üzerinden tamamlamaları g

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce’den öneri! ‘Yabancılara konut satışı bir süre ertelenmeli’

Son 3 senede yabancıların 197 bin 477 konut aldığını ifade eden İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, “Ülke çaptında bir süre yabancılara konut satışının ertelenmesi konut piyasasının dengelenmesi için olumlu olacaktır” dedi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce açıkladı: ‘Askeri alanların imara açılması afet yönetiminde riski arttırdı!’

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Merkezince düzenlenen 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 47’nci Kolokyumu’nda konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, “Askeri alanların imara açılması, afet yönetimi bakımından riskleri arttırdı ve şehirlerin planlanması bakımından büyük zaaflar yarattı” dedi.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı yapacak! Başvuru şartları bir bir açıklandı!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli sekreter alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alımına ilişkin başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Bu üniversite tıbbi sekreter için 29 kişi alacak! KPSS Puanı 50 olması yeterli!

İnönü Üniversitesi, bir haberle duyurdu: Ön Lisans mezunu sözleşmeli Tıbbi Sekreter alımı için ilan yayımlandı! 29 kişilik kadroda belirlenen bazı şartlarla adayların başvuruları bekleniyor.

Bu iş ilanını kaçırmayın! Avukat memur sekreter hizmetli ve şoför alınıyor! Son başvuru tarihi 24 Şubat 2023!

Sözlü ve uygulamalı sınavlar avukat, memur, sekreter, hizmetli ve şoför alımı yapılıyor. İlanın son başvuru tarihi 24 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte alım şartları ve diğer detaylar…

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Sekreter Alacak!

Lahey Büyükelçiliğine sözleşmeli sekreter alınacağı açıklandı. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de Lahey Büyükelçiliğinde açılan pozisyon için başvuru şartları yer alıyor. Sözleşmeli sekreter pozisyonuna başvuru yapmak isteyenler işlemleri Kariyer Kapısı Platformu üzerinden tamamlamaları g

Kooperatif yönetim kurulu üyesi aynı zamanda kooperatifte sekreter olabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kooperatif yönetim kurulu üyesinin aynı zamanda bu kooperatifte sekreter olmasının önünde bir engel var mıdır?' sorusunu cevapladı.

Orhan Demir İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu!

İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı'na raylı sistem uzmanı Orhan Demir atandı.

İBB Genel Sekreter Vekilliği'ne atama!

İBB Genel Sekreter Vekilliği'ne Mehmet Çakılcıoğlu, İBB Başkan Danışmanlığı'na Yavuz Erkut ile Murat Ongun atandı..

Ordu Yeşil Yol projesi 2018'de tamamlanacak!

Yeşil Yol Projesi kapsamında düzenlenen istişare toplantısının 5.si Ordu’da gerçekleştirildi. Doğu Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak proje toplantısına Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Bülent Civelek ile 8 ilden yetkililer katıldı.

Samsun Panorama 1919 Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, eski Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nun olduğu yere yapılan “Panorama 1919 Müzesi”nin inşaat çalışmalarının bittiğini ve açılışının beklendiğini söyledi.

Altınordu yatırıma doyacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz’ın da yer aldığı toplantıda Altınordu'nun yatırıma doyacağını söyledi.

sekreter Haberi

sekreter

Ayrıca adaylar başvuru sürecinde T.C. Lahey Büyükelçiliğine ulaştırmaları gerek.

İşte T.C. Lahey Büyükelçiliğinde yer alan sözleşmeli sekreter pozisyonu için açıklanan sınav duyurusu;

T.C. LAHEY BÜYÜKELÇİLİĞİ Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Sınavı Duyurusu

ÖNEMLİ: Sınav, Lahey / Hollanda’da düzenlenecek olup adayların pasaport, vize ve seyahat işlemleri tamamen kendi sorumluluklarında olacaktır.

Münhal bulunan 1 (bir) adet sözleşmeli sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacaktır.
 

I) ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER:

Sınav tarihi itibarıyla 46 yaşından gün almamış olmak,

En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak,

Kamu haklarından yoksun bulunmamak,

Çok iyi derecede Hollandaca bilmek (Buna ilave olarak İngilizce bilmek tercih...