25 / 04 / 2024

Ordu'da heyelandan etkilenen vatandaşların sorunları çözülüyor!

Ordu'da heyelandan etkilenen vatandaşların sorunları çözülüyor!

Kriz Masası Koordinatörü ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, "Heyelandan etkilenen vatandaşlarımız rahat edene kadar buradayız" dedi...



Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Aybastı ilçesindeki Sağlık Mahallesi'nde meydana gelen heyelandan sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in talimatıyla kurulan kriz masasının çalışmalarını aksatmadan yürüttüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı'da yer alan habere göre; Kriz Masası Koordinatörü ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarda Aybastı'daki heyelandan dolayı meydana gelen su kesintisinin bir gün gibi kısa sürede giderildiği aktarılan açıklamada, dün itibarıyla Aybastı'nın 21 mahallesinde su sıkıntısının olmadığı söylendi.

Olgun, seyyar tuvalet, yeme içme ve diğer ihtiyaçlar için hazırlanan tüm ekipmanın bölgede hizmet verdiğini söyledi ve oluşturdukları sosyal tesislerde her akşam iftar yemeği ikramına düzenli devam ettiklerini belirtti. 

Olgun, şikayetlere sebep olan içme suyu arıtma tesisi tahliye hattının deplase çalışmasının bir-iki gün içinde bitirileceğini yeni tahliye hattı yapımının arıtma tesisinin güney cephesinde başlatıldığını, bir-iki gün içinde tamamlanacağını ifade etti. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimleriyle bölgede olduğunu aktaran Olgun, heyelandan etkilenen vatandaşlar rahat edinceye kadar bölgede bulunacaklarını ifade etti. 

Ordu'daki heyelanda can kaybını risk azaltma çalışmaları önledi!
 


Geri Dön