17 / 04 / 2024

sel sularının zarar verdiği turistik tesisler

sel sularının zarar verdiği turistik tesisler

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Antalya Manavgat'ta sel sularının zarar verdiği turistik tesislerde incelemelerde bulundu...

Kendi imzaladığı tahliye taahhüdüne itiraz eden kiracı ceza alsın önerisi! 

Kira davalarının patladığı, ev sahipleri ile kiracılar arasında suların durulmadığı bu süreçte, mağdur ev sahipleri seslerini duyurmaya çalışıyor. Mağdur bir ev sahibi tahliye taahhüdüne itiraz eden kiracı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul’daki sel felaketinin ardından zarar tespitine ne zaman başlanacak?

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da yaşanan sel felaketinin ardından açıklama yaptı. Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül'ün koordinasyonunda, emniyet, jandarma, AFAD, İSKİ, itfaiye ve ilçe belediyelerinin ilgili araçlarıyla suların tahliyesinin sabaha kadar kesintisiz süreceğini ifade etti.

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.

İstanbul'un o ilçelerinde Pazartesi günü 24 saatlik su kesintisi yapılacak! İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

İSKİ, Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Avcılar ve Büyükçekmece'ye 19 Haziran Pazartesi günü saat 06:00 ile 20 Haziran Salı 06:00 saatleri arasında 24 saat süreyle su verilemeyeceğini açıkladı. İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

Altın fiyatlarında son dakika! İslam Memiş yeni fırsatı açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Seçim öncesi gram altın ve dolar alanın zarar ettiğini söyleyen Memiş, Dolar 30 TL olacak iddialarına tepki gösterdi.

Karot testine talep katlandı! Binaya yapılacak test zarar verir mi? Karot testi binalara zararlı mı? 

Vatandaşlar karot testi yaptırarak binalarının sağlamlığını öğrenmek istiyor ancak binalardan alınacak parçanın zarar verebileceği endişesi vatandaşları tedirgin ediyor. Peki binaya yapılacak test zarar verir mi? Karot testi binalara zararlı mı? 

Marmara'da sular çekildi! Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği Marmara Bölgesi’nde denizdeki hareketlilik büyük korkuya neden oldu. Bölgede suların çekilmesiyle ilgili Kandilli Rasathanesi son dakika açıklaması yaptı!.

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında musluğu açtığımda sıcak su gelsin diyenler için Bosch, yoğuşmalı kombi ürününü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan Bosch yoğuşmalı kombi suların sıcak olmasını sağlıyor. İşte merak edilenler ve fiyat listesi.

İslam Memiş uyardı, 'Çok yakın zamanda!"

Altın fiyatlarına ilişkin önemli uyarılarda bulunan Memiş, satanın zarar, bekleyenin kar edeceğini söyledi. Memiş ayrıca manipülasyon yapılacağına işaret etti.

1 gram bile altını olana kötü haber! Altında sular durulmuyor! Fiyatlar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü analist açıkladı!

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki suların durulmadığı altında son durum ne oldu? Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte merakla beklenen o açıklamalar...

Giresun Dereli'deki sel konutlarının kurası çekildi!

Giresun Dereli'de Ağustos 2020'de meydana gelen sel nedeniyle hasar gören ve sonrasında yeniden inşa edilen konut ve işyerleri için kura çekimi gerçekleşti. 

İstanbul sahilindeki yapılar sular altında kalacak!

İklim değişikliği haritasına göre; 1.5 derecelik ısınma sonucunda 40 sene içerisinde suların yükselmesiyle İstanbul sahilindeki çok sayıda yapı sular altında kalacak.

sel sularının zarar verdiği turistik tesisler Haberi

sel sularının zarar verdiği turistik tesisler

    Bakan Ertuğrul Günay, Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Evrenseki beldesinde sel sularının zarar verdiği turistik tesislerde incelemelerde bulundu. Bakan Günay'a incelemeleri sırasında Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ve diğer yetkililer de eşlik etti. Günay, sular altında kalan tesisleri gezerek, işletme sahiplerinden zarar hakkında bilgi aldı. 

     Bu sırada yan yana inşa edilen iki turistik tesis inşaatı dikkatini çeken Bakan Ertuğrul Günay, binalar arasında yeterli boşluk bırakılmadığı yönünde inşaat sahiplerini uyardı. ''Dağ taş bina olmuş'' diyen Bakan Günay, ''Arada insan balkondan balkona atlar. 5'er metreden arada 10 metre olması lazım. İkisinin arasında 6 metre yok. İsterseniz ölçelim'' diye konuştu. 

     Bakan Günay, daha sonra Royal Dragon Otel'e geçerek incelemeleriyle ilgili gazetecilere değerlendirmede bulundu. Bölgede...