28 / 03 / 2024

selahattin keten kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

selahattin keten kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

Kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olduklarım anlatan Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, Kentsel dönüşüm sürecinin plansız ilerlediğini, alt yapı sorununun çözülmeden kentsel dönüşümün başarıya ulaşamayacağını söyledi.

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten adliyeye sevk edildi!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm acil olmalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir Karaburun açıklarında meydana gelen depremin ardından, yapıların depreme karşı güvenli hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti...

Safir Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Safir Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Yavuz Şengül, Selahattin Cavuş ve Murat Eruçar ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmir'de 16 bin kişinin kirası devletten!

Çevre Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, kentsel dönüşüm yasasıyla bugüne kadar 9 bine yakın binanın yıkıldığının belirtti.

Kentsel dönüşüm halkın bilgisi dahilinde yapılmalı!

MHP İzmir birinci bölge milletvekili adayı Selahattin Şahin, Aktepe Emrez ve Sarnıç'ı ziyaret etti. Şahin, kentsel dönüşümde yerleşim yerlerinde yaşayanların sürece dahil edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Kentsel dönüşüm daha geniş ölçeklerde yapılmalı!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, kentsel dönüşümün parsel parsel değil de daha geniş ölçeklerde yapılmasının daha doğru olacağını belirtti.

Türkiye'de kentsel dönüşüm plansız yapılıyor!

Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, şu anda plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştirildiğini belirtti. Keten, kentsel dönüşümün ada bazında imarlar verilerek yapılması gerektiğini vurguladı.

Ferhat Keten kentsel dönüşümü değerlendirdi!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, kentsel dönüşümü Değerlendirdi. Keten kentsel dönüşümün parsel parsel değil de daha geniş ölçeklerde yapılmasının daha doğru olacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor!

Selahattin Keten, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’deki kentsel dönüşümü değerlendirdi. Plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor” diyen Keten: "Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor" şeklinde konuştu..

selahattin keten kentsel dönüşüm çalışmaları son durum Haberi

selahattin keten kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

İstanbul'un birçok semtinde sağlıksız, eski binaların yıkılarak günün teknolojisine uygun çağdaş yapıların yapılmasını kendileri için bir görev kabul ettiklerini ve kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olduklarım anlatan Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, "Eskiyen, ekonomik ömrünü doldurmuş binaları yıkıp, depreme dayanıklı, semt dokusuna uygun ve akıllı bina özelliklerine sahip yeni yaşam alanlarına dönüştürüyoruz. Şu ana kadar daire sayıları 30-50 arasında değişen 100'ün üzerinde binayı yeniledik" açıklamasında bulundu. 


Selahattin Keten, bugüne kadar Nişantaşı, Ulus, Şişli, Etiler ve Bağdat Caddesi civarında butik proje ve lüks konutlar inşa ettiklerine değinerek, şu anda 15 şantiyede çalışmalarının devam ettiği bilgisini verdi. 


Kadıköy ve Eyüp'te projeler


Devam eden projelerinden Kadıköy ve Eyüp projeleri hakkmda bilgi veren Selahattin Keten, "Kadıköy yakasında ve Eyüp'te devam eden sıfırdan projelerimiz var. Eyüp'teki...