28 / 03 / 2024

şelale evleri teslim

şelale evleri teslim

Cesa İnşaat tarafından Şerifali'de inşa edilen Şelale Evleri kasım ayında teslim edilecek. 54 dairelik projede fiyatlar 275 bin YTL'den başlıyor.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplam 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarası bulunan proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. etabı olarak yükseliyor.

Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin sunulduğu projede Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak inşa ediliyor.

Cantürk Güverte Evleri teslim tarihi!

Cantürk Güverte Evleri teslim tarihi 2016 yılının yazında yapılması planlandı. Marmara denizi sahilindeki 7 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu’da yükseliyor.

Kartal DKY Evleri teslim tarihi!

Kartal DKY Evleri teslim tarihine göre dairelerde 2 yıl sonra yaşam başlayacak. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 315 bin TL'den başladığı Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri'nde daire seçenekleri 2+1'lerden başlangıç gösteriyor. İşte Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri teslim tarihi!

Gedikkaya Evleri teslim tarihi!

Gedikkaya Evleri teslim tarihine göre daireler Nisan 2016'da yapımı bitecek. 7 blok şeklinde yükselen proje 9 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Projede toplam 132 adet daire bulunuyor.

Doğaşehir Evleri teslim tarihi!

Doğaşehir Evleri teslim tarihine göre 1. etaptaki dairelerde Temmuz ayında, 2. etaptaki dairelerde ise 2017 yılı içerisinde yaşam başlayacak. Toplam 1.200 adet konut bulunan proje Dağ Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor.

Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 gerçekleşmesinde planlanıyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Ela Concept Evleri teslim tarihi!

Ela Concept Evleri teslim tarihine göre dairelerde Eylül 2015' te yaşam başlayacak. Toplam 330 adet daireden oluşan projede daireler studyo ve 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Güldeste Evleri teslim tarihi!

3 blok şeklinde yükselen Güldeste Evleri teslim tarihi olarak 2015 Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

B-Life Ataşehir Evleri teslim tarihi!

3 blok şeklinde yükselen B-Life Ataşehir Evleri projesinde toplam 84 adet daireden oluşuyor. B-Life Ataşehir Evleri teslim tarihi olarak Ekim 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Rising Blue Evleri teslim tarihi!

3 blok şeklinde yükselen Rising Blue Evleri projesinde toplam 89 adet daire bulunuyor. Rising Blue Evleri teslim tarihi olarak 2015 yılı Temmuz ayı olarak belirlendi.

Zeytinlibahçe Evleri teslim tarihi!

3 blok şeklinde yükselen Zeytinlibahçe Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Zeytinlibahçe Evleri teslim tarihi olarak 2015 Aralık ayında yapılması planlanıyor.

şelale evleri teslim Haberi

şelale evleri teslim

Cesa İnşaat tarafından Ataşehir Şerifali'de yapılan 54 daireli Şelale Evleri, kasım ayında teslim edilecek. Büyüklükleri 127 metrekareyle 155 metrekare arasında değişen konutların fiyatları, 275 bin ile 400 bin YTL arasında değişecek. Binalardaki statik uygulamaların Deprem Yönetmeliği'ne uygun olarak hazırlandığı projede, gerek yapısal emniyet gerekse teknoloji ile üretimin getirdiği avantajlar kullanılarak villa ve diğer yapı türleri ahşap karkas sistemi ile tasarlanıyor.

Her blokta iki asansör

TSE ve ISO-9001 kalite belgeli yapı malzemeleri ile inşa edilen Şelale Evleri'nde yetişkin ve çocuklar için yüzme havuzlarının yanı sıra, basketbol sahası, çocuk parkı, yeşil alanlar gibi sosyal alanlar da bulunacak. Tüm dairelerin ihtiyacı kadar kapalı...