19 / 04 / 2024

Selamiçeşme Köprüsü yıkım

Selamiçeşme Köprüsü yıkım

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Altından sonra sıra gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak: düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükselirken bir anda değer kaybetmeye başladı. Gümüş fiyatları ise altın ile yükselirken, bir anda düşüşe geçti. Yatırımcılar endişe içerisinde düşüş sırası gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak? sorusunun cevabını merak ediyor.

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

Swissotel Residences Çeşme lüks ve konforu yaşama dahil ediyor!

Çeşme'de yer alan Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimler 2022 yılında gerçekleştirilecek.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Çeşme Kültür ve Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi Projesi’nde kamulaştırmadan vazgeçildi!

Çeşme Projesi kapsamında planlanan kamulaştırmalardan vazgeçildi. Kamulaştırmayla ilgili olan 2054 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı yürürlükten kaldırıldı.

Çeşme Turizm Projesi’ne ilişkin yeni karar!

Bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete’de, Çeşme Kültür ve Turizm Projesi kapsamında “acilen kamulaştırma” kararı alınan arazilere ilişkin yeni bir karar yayımlandı.

Rize'deki tarihi Aşıklar Kemer Köprüsü yıkıldı!

Rize'nin Çayeli ilçesinde bulunan tarihi Aşıklar Kemer Köprüsü aniden çöktü. Yöre halkı tarihi köprünün yeniden yapılmasını istedi.

Selamiçeşme Köprüsü yıkım Haberi

Selamiçeşme Köprüsü yıkım


Kadıköy İlçesi’nin Göztepe ve Feneryolu mahalleleri arasında sınır teşkil eden Mustafa Mazharbey Sokak üzerinde bulunan Selamiçeşme Köprüsü, 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Marmaray projesi kapsamında yıkılacak olan köprünün yerine projesi Kadıköy Belediyesi tarafından çizdirilen alt geçit inşaatı yapılacak.


Kadıköy Belediyesi mevcut köprünün kullanım ömrünü doldurduğunu, güncel deprem güvenliği standartlarına uygun olmadığını ve engelliler için erişimin bu köprüde mümkün olmadığını belirterek Ulaştırma Bakanlığı’ndan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden köprünün yıkılarak yenilenmesini talep etmişti. Bakanlık ve İBB tarafından uygun görülen talep sonrası Marmaray projesi kapsamında köprünün yıkımı için çalışmalar başlatıldı.


Köprü yıkımı nedeniyle ana arter statüsündeki Mustafa Mazharbey Sokak’ın taşıt ve yaya trafiği yaklaşık 20 metre ötede inşa edilecek çift şeritli geçici yola verilecek. Geçici yol yıkılan eski...