24 / 04 / 2024

Selçuk Mahallesi Muhtarı Kasım Yavuz

Selçuk Mahallesi Muhtarı Kasım Yavuz

İzmir'in Konak İlçesi'nde Selçuk Mahallesi'nde yaşayanların, özellikle de okula giden çocukların kullandığı, 652 Sokak'taki merdivenlerin kırılan taşlarının yenilenmemesi tepki çekti

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 209 yeni konut!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 620 yeni konut müjdesi!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 2.Etap 620 Adet Konut, 5 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Anaokulu, 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 555 yeni konut müjdesi!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 1.Etap 555 Adet Konut, 5 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet İlkokul, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

İzmir Selçuk Zafer Mahallesi kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

İzmir Selçuk Zafer Mahallesi kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. Projeden 617 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekilişi 12 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Selçuk Zafer Mahallesi'nde yer alan konutların kura çekilişini 12 Temmuz'da gerçekleştirecek.

İzmir Selçuk'ta 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'ndeki tarımsal sanayi imarlı arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale Kasım'da gerçekleşecek..

İzmir Selçuk'a VİP otogar!

Turizm cenneti Selçuk’a VIP otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'a hizmet verecek semt garajının proje çalışmalarını tamamladı. Efes, Meryem Ana ve Şirince gibi değerli kültür varlıklarını barındıran “turizm cenneti” bu ilçe, artık modern bir semt garajına kavuşuyor.

Selçuk Başak: Emlak piyasası durgun!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, Dolar ve Euro'nun yükselmesine rağmen daire fiyatlarının yükselmediğini belirterek, "Yükseltmiyor çünkü piyasa durgun" dedi.

Selçuk Kütüphane ve Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Selçuk’un önemli bir eksiklerinden biri olan Kütüphane ve Etüt Merkezi temel atma töreni gerçekleşti.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Selçuk Adalet Sarayı'nın yeri hazır!

Selçuk Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı. Toplantıda şu kararlar alındı...

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor!

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor. Selçuk Belediyesi, kentin önemli akslarından biri olan meydanda peyzaj çalışmaları yapıyor.

Selçuk Mahallesi Muhtarı Kasım Yavuz Haberi

Selçuk Mahallesi Muhtarı Kasım Yavuz

Yağmur yağdığında taşların ve toprakların yola düküldüğünü, yaşlı ve çocukların kayganlaşan zeminde kayarak düşüp yaralandığını dile getiren Selçuk Mahallesi Muhtarı Kasım Yavuz, Belediye'ye merdivenlerin tamir edilmesi konusunda defalarca dilekçe verdiğini söyledi. Yavuz, "Merdivendeki bu hasar, bir evin müteahhit tarafından yıkılması ve inşaat çalışmaları sırasında meydana geldi. Müteahhit bırakıp gitti. Bir an önce bu sorunumuzun çözülmesini bekliyoruz. Aksi halde merdivende de yürüyemediğimiz için ağaçların tepesine çıkıp eylem yapacağız" dedi.


Yeni...