16 / 04 / 2024

Selçuk Özdağ

Selçuk Özdağ

Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yaptığı açıklamada, İzmir ile Manisa arasındaki ulaşımı 15 dakikaya indirecek olan 4 bin 70 metrelik Sabuncubeli Tüneli'ndeki çalışmaların yüzde 59 oranında tamamlandığını açıkladı.

Selçuk Özdağ Manisa'daki projeleri anlattı!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, birçok yatırım için bakanlıkların kapısını aşındırdıklarını ve Manisa için çalıştıklarını söyledi. Özdağ, sağlıktan turizme, spordan eğitime kadar birçok yatırımın müjdesini verdi.

Soma'daki madenci ailelerine evleri Kasım'da teslim edilecek!

Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ mecliste yaptığı konuşmasında Soma'daki madenci aileleri için inşası devam eden evlerin Ekim ve Kasım aylarında biteceğini söyledi..

Manisa Yunusemre'de Muradiye Spor Salonu çalışmaları incelendi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yunusemre ilçesinde yapımı devam eden Muradiye Spor Salonu'nu yerinde inceledi. Özdağ, "Manisa'ya 14 yıl içerisinde 14 milyar liralık yatırım yaptık.

S. Özdağ: 1 ay içerisinde 4 ilde engelli yaşam merkezleri açacağız!

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Özdağ ile Nükhet Hotar, görme engellilerle Genel Merkez'de bir araya geldi.

Manisa Ahmetli Alahıdır Mahallesi'nde tapu sevinci!

Ahmetli Alahıdır Mahallesi sakinleri 30 yıldır alamadıkları tapularına kavuştu. 550 vatandaşa tapularını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ verdi.

Manisa'da 6 ayda 100 açılış yapılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa'nın kanaat önderlerini ziyaret ederek tecrübelerinden faydalandı.

Selçuk Özdağ: Engelli yaşam merkezleri kuracağız!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Manisa'da Hasan Türek Anadolu Lisesi 9. Sınıf'ta okuyan bedensel engelli öğrenci Hasan Kıran'a akülü araç hediye etti.

Selçuk Geçer'den bomba dolar yorumu: 'Fırtını kapamızda'

Döviz kurları için ülkeyi felaketin beklediğini belirten Selçuk Geçer, doların artmasıyla birlikte vatandaşın büyük bir kayıp yaşayacağını dile getirdi.

İzmir Selçuk Semt Garajı'nın ihalesi 16 Ağustos’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuk’ta hayata geçirilecek özel tasarımlı semt garajı için 16 Ağustos’ta ihaleye çıkılıyor.

Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Ay tarafından kuruldu.

İzmir Selçuk doğalgaza kavuşuyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde beklenen doğalgaz projesi nisan ayında başlayacak.

Selçuk Akat: Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman!

DEİK Türk-Azerbaycan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Selçuk Akat Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu söyledi.

İzmir Selçuk'a VİP otogar!

Turizm cenneti Selçuk’a VIP otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'a hizmet verecek semt garajının proje çalışmalarını tamamladı. Efes, Meryem Ana ve Şirince gibi değerli kültür varlıklarını barındıran “turizm cenneti” bu ilçe, artık modern bir semt garajına kavuşuyor.

Selçuk Başak: Emlak piyasası durgun!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, Dolar ve Euro'nun yükselmesine rağmen daire fiyatlarının yükselmediğini belirterek, "Yükseltmiyor çünkü piyasa durgun" dedi.

Selçuk Kütüphane ve Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Selçuk’un önemli bir eksiklerinden biri olan Kütüphane ve Etüt Merkezi temel atma töreni gerçekleşti.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Selçuk Adalet Sarayı'nın yeri hazır!

Selçuk Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı. Toplantıda şu kararlar alındı...

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor!

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor. Selçuk Belediyesi, kentin önemli akslarından biri olan meydanda peyzaj çalışmaları yapıyor.

İzmir Selçuk yatırıma doyacak!

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Selçuk için düşünülen antik kanal, teleferik, İZBAN, Doğalgaz, hastane, karayollarının yaptığı çalışmalar gibi bir çok yatırımımız gerçekleştiği takdirde Selçuk İzmir ilçeleri içerisinde en fazla yatırım alan ilçe haline gelecektir" dedi.

İzmir Selçuk'a TOKİ müjdesi!

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, 2016 Aralık ayı toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Bakıcı toplantı da Selçuk için toplu konut müjdesi verdi...

Selçuk Özdağ Haberi

Selçuk Özdağ

Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa-İzmir arasında yapımı devam eden Sabuncubeli Tüneli'ne ilişkin verdi. 


4 bin 70 metre uzunluğundaji tünelin yüzde 59'unun tamamladığını belirten AK Partili Özdağ, her iki taraftan 24 saat esasına göre çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade etti. 


SAĞ TÜPÜNDE 2 BİN 480 METRE, SOL TÜPÜNDE 2 BİN 217 METRE GELİNDİ 


AK Partili Özdağ yaptığı açıklamada, İzmir-Manisa arasını 15 dakikaya indirecek olan tünelin toplamda 300 milyon TL'ye mal olacağını belirterek, "Sabuncubeli Tüneli inşaatı 201 1 yılında yap-işlet-devret modeli ile ihale edildi. İhaleyi alan Koçoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin iflas etmesi sonucunda ihale 2015 yılında fesih edildi. Söz konusu tünel 26 Mayıs 2015 tarihinde yeniden ihale edilerek 22 Haziran 2015 tarihinde ihaleyi alan Kalyon İnşaat ile imzalanan sözleşme...