18 / 04 / 2024

Selçuker Center açıldı mı

Selçuker Center açıldı mı

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

İntursan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İntursan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kütük, İlhan Kütük ve Orhan Kütük ortaklığında açıldı.

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Hakkari Ulu Cami ibadete açıldı!

Hakkari'de Selçuklu mimarisiyle inşa edilen Ulu Cami ibadete açıldı.

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Güzel tarafından açıldı. 

Mersin Mega Center açıldı!

Mersin ekonomisine ve ticaretine değer katacak gıda ve bakliyat ticaret kompleksi Mega Center’ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

HOM Design Center açıldı!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center kapılarını açtı.

Doha'da Türk Fashion Center AVM açıldı!

Katar Doha'daki Türk Fashion Center alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası bulunuyor...

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi ziyarete açıldı!

Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de ziyarete açıldı. Junior Fuarcılık tarafından 12. kez düzenlenen zirve yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı. 

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Selçuklu Kongre Merkezi açıldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından dizayn edilen Selçuklu Kongre Merkezi (SKM), Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı. SKM çok amaçlı etkinliklere ev sahipliği yapacak. 

Esenyurt City Center AVM açıldı!

Esenyurt'ta yer alan City Center AVM açıldı. 130 mağazanın yer aldığı AVM, 60 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor.

Konya Elitt Otel hizmete açıldı!

Konya'nın Selçuklu Mahallesi 24 Ağustos Bulvarı üzerinde inşa edilen Elitt Otel hizmete açıldı. 33 odalı otel, 68 yatak kapasitesine sahip.

Selçuker Center açıldı mı Haberi

Selçuker Center açıldı mı

Selçuker Group bünyesindeki Selçuker Gayrimenkul Yatırım Konya'da AVM inşa etti. Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında hayata geçirilen Selçuker Center, akıllı rezidans bloğu, market alanı, mağazalar ve dış oturumlu cafe-restoranlardan oluşuyor. 


Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  75 milyon TL yatırım bedeline saghip Selçuker Center, hepsi kurumsal markalardan oluşan kiracı portföyüyle yüzde 75 doluluğa ulaştı.


Türkiye'nin cadde konseptinde tasarlanan ilk örneklerinden olan Selçuker Center, 3 bin metrakarelik rezidans kulesi ile 23 bin 709 metrakare alanda yer alan, 11 restoran/cafe, 1 market, 15 adet ev dekorasyon, beyaz eşya, elektronik, spor giyim ve hizmet mağazaları karmasından oluşuyor. Selçuker Center yarın saat 14.00’da...