26 / 04 / 2024

Mersin Mega Center açıldı!

Mersin Mega Center açıldı!

Mersin ekonomisine ve ticaretine değer katacak gıda ve bakliyat ticaret kompleksi Mega Center’ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.



Mersin’in yeni kuru gıda ve bakliyat ticaret kompleksi olarak hizmet verecek olan Mersin Mega Center’ın açılış töreni, Soylu Gürüz Gayrimenkul Yatırım A.Ş ev sahipliğinde gerçekleşti. 

Mersin Haber'de yer alan habere göre; törene Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yanı sıra  Ankara  Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faki Yavuz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mecls Başkanı Hamit İzol, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir katıldı.

Mevcut mari sorunlarını çözerek yapılacak yatırımların önünü açacaklarını vurgulayan Başkan Seçer, “Geçmiş dönemde Mersin’in batı yakasının 1/5 binlik planları yapıldı. Mersin’in doğu kısmının plan sorununu en kısa sürede çözeceğiz ve Büyükşehir Beledyesi olarak birçok işletmenin açılmasının önünü de açmış olacağız. Biz belediye olarak birçok alanda bu ve buna benzer tesislerin kurulması için her türlü öncülüğünü yapmaya hazırız. Bu konuda da önemli projelerimiz var. Bunları en kısa sürede hayata geçeceğiz” diye belirtti.

Konuşmaların ardından Başkan Seçer ve protokol üyeleri hep birlikte açılış kurdelesini kesti.Seçer, açılış töreninin ardından bloklardak dükkanları gezerek ilgililerden bilgi aldı.

 


Geri Dön