19 / 04 / 2024

selçuklu belediyesi emlak vergisi ödeme

selçuklu belediyesi emlak vergisi ödeme

Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların vergi ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla emlak veznelerinin 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü de hizmet vereceği belirtildi.

Selçuklu Belediyesi'nden emlak vergisi mesaisi!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ikinci taksitlerinin ödeme süresi 30 Kasım’da sona eriyor. Selçuklu Belediyesi emlak vezneleri vatandaşların vergi ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günü de hizmet verecek.

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi ödemeleri için mesai yapacak!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitlerinin ödeme süresi 31 Mayıs’da sona eriyor. Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, emlak veznelerinin 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günü de hizmet vereceği belirtildi.

Konya Selçuklu'da 14 adet arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yer alan 14 adet konut ve ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak! Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı!

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak... Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı... İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Selçuklu Belediyesi 4 arsa satacak! Konya'da 16 ve 24 ay taksitle arsa fırsatı!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan arsaları 16 taksitle satışa çıkardı. 

Selçuklu Belediyesi ticaret ve mesken imarlı iki arsa satacak!

Selçuklu Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Selçuklu Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 peşinat ve 16 taksit imkanıyla! 

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Ardıçlı, Dikilitaş ve Sille mahallelerinde yer alan 5 arsayı 16 taksit imkanıyla satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 19 milyon 800 bin TL'den başlıyor...

Konya Selçuklu Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Merkez ilçesi, Sille ve Sarayköy mahallelerinde yer alan 20 arsayı 16 milyon 610 bin TL'ye satıyor...

Konya Selçuklu'da 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Sille Mahallesi, 28332 ada 2 parselde yer alan arsayı toplam 13 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor. 

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Konya Selçuklu Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Konya Selçuklu Belediyesi, 2020 yılı Nisan ve Mayıs aylarında kapalı oldukları dönemin kiralarını almadı. Belediye kalan 10 aylık kira ücretlerinde de indirim yaptı.

Kahramanmaraş Selçuklu Millet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilen Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi. 420 metrekare alan üzerine inşa edilen konak yakın zaman içerisinde hizmete girecek.  

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Selçuklu Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi için son gün 31 Mayıs Cuma günü olarak açıklandı. 

selçuklu belediyesi emlak vergisi ödeme Haberi

selçuklu belediyesi emlak vergisi ödeme


Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitlerinin ödeme süresi 31 Mayıs Salı günü sona eriyor. Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların vergi ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla emlak veznelerinin 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü de hizmet vereceği belirtildi. 

Selçuklu Belediyesi’nce yapılan açıklamada, Emlak ve Çevre  Temizlik Vergisinin Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere 2 taksitte ödendiği hatırlatılarak; “Mükelleflerimizin ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla belediye veznelerimiz 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar Günü saat 08.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Vatandaşlarımız mesai bitimine kadar emlak vergisinin ilk taksitini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile Selçuklu Belediyesi hizmet binası veznelerine nakit veya kredi kartı ile ödeyebilecekler. Ayrıca vatandaşlarımız kredi kartı ile yapılan işlemlerde isterlerse anlaşmalı bankaların (Maximum, Paraf kartlarına 6 ay,...