26 / 04 / 2024

Selective Blue ön talep

Selective Blue ön talep

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue'da yüzde 20 fiyat avantajıyla!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue'da ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue'da ön talep dönemi sürüyor!

Ulaşım ağı seçenekleri, lokasyon avantajları, estetik mimarisi ve eşsiz manzarasıyla dikkat çeken Selective Blue, Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue’da ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue'da adalar manzaralı daireler için ön talep toplanıyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor.

Alper-İtibar İnşaat Selective Blue projesi Kartal'da yükseliyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue: Denize ve adalara komşu bir hayat!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Proje Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Kartal Selective Blue'da ön talep avantajı!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı! 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri bulunan proje, göz alıcı mimarisiyle de ön plana çıkıyor.

Selective Blue projesinde ön talep toplanıyor!

Selective Blue’dan Kartal İDO İskelesi’ne 4 dk, E5’e 8 dk., Kadıköy – Kartal Metrosu’na 12 dk., İstanbul – Ankara Yüksek Hızlı Tren’e 13 dk., Bostancı İDO 14dk., Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25dk.’da ulaşmak mümkün.

Kartal Selective Blue'da kalite ve lüks bir arada!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor. Proje Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Kartal Selective Blue'da ön talep toplanıyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı!

Selective Blue'da hayata denizden başlayın!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Proje Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından yükseliyor.

Selective Blue: Hayata yeni bir adım her yere bir adım!

Açık hava sinemasından yüzme havuzuna, çocuk oyun parkından basketbol sahası, sauna ve buhar odasına oldukça fazla alternatifin bulunduğu Selective Blue'da her zevke ve ihtiyaca göre bir aktivite bulmak mümkün.

Selective Blue’da ön talep avantajları sürüyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Kartal sahilinde inşa edilen Selective Blue projesinde ön talep dönemi başladı.

Selective Blue: Lüks sahilde fırsata dönüşüyor!

Selective Blue’dan Kartal İDO İskelesi’ne 4 dk, E5’e 8 dk., Kadıköy – Kartal Metrosu’na 12 dk., İstanbul – Ankara Yüksek Hızlı Tren’e 13 dk., Bostancı İDO 14dk., Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25dk.’da ulaşmak mümkün.

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Öter tarafından kuruldu.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Sevgililer gününe özel yüzde 50 indirim! Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi

Sevgililer gününe sayılı günler kala milyonlarca kişi sevgililer günü indirimlerini takip ediyor. BluE Diamond'ta yüzde 50 indirim başladı. Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi.

Blue Diamond'ta çılgın pırlanta fırsatları başladı! İşte Blue Diamond pırlanta 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Blue Diamond'ta çılgın pırlanta fırsatları başladı. Blue Diamond'ta yüzde 50 indirim kampanyası ile satılan pırlanta takıların fiyat listesi açıklandı. Peki Blue Diamond pırlanta fiyatları ne kadar? İşte Blue Diamond 6 Ekim 2022 fiyat listesi..

Altın alyans fiyatları ne kadar? Alyans fiyatları kaç TL? İşte Blue Diamond 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Evliliğin simgesi olan alyansların fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Blue Diamond alyans fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirim başlattı. Peki altın alyans fiyatları ne kadar? İşte Blue Diamond alyans 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Reeder P13 Blue Plus’a ‘aldın aldın’ kampanyası ile sahip olun! A101’de bu fırsat kaçmaz! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Reeder P13 Blue Plus A101 marketlere geldi. Reeder P13 Blue Plus’a ‘aldın aldın’ kampanyası ile sahip olmak için elinizi çabuk tutun! İşte detaylar…

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Alyans fiyatlarında yüzde 50 indirim! Düğünü olanlara müjde! İşte Blue Diamond alyans 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Düğün yapacaklar veya alyanslarını yenilmek isteyenler için Blue Diamond'ta alyans fiyatları yüzde 50 indirimle satılıyor. Peki Blue Diamond alyans fiyatı ne kadar? Blue Diamond alyans fiyatı kaç lira? İşte Blue Diamond alyans fiyat listesi 19 Eylül 2022..

En uygun pırlanta bileklik fiyatlarını sakın kaçırmayın! Hemen göz atın! Blue Diomond pırlanta bileklik fiyat listesi 

Blue Diamond'ta hem uygun hem de şık iki seçeneği bir arada bulabilecğeiniz pırlanta bileklikleri satın alabilirsiniz. Üstelik yüzde 50 indirim fırsatı ile. Peki Blue Diamond pırlanta bileklik fiyatı ne kadar? Blue Diamond pırlanta bileklik fiyatı kaç lira? İşte Blue Diamond pırlanta bileklik fiyat

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

Blue Road basın lansmanı düzenlendi!

Arthur & Miller Real Estate, Blue Road şirketiyle işbirliği lansmanı 13 Aralık sabahı, NEF09 Eğitim Salonu’nda düzenlendi. Lansmana, 20’ye yakın merkez ve franchise ofis yöneticisi katılım gösterdi. 

Standart Blue İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Blue İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Örs tarafından kuruldu. 

Blue Lake Projesi Günsan’ın Modüler Inox serisi ile aydınlanacak!

Metal Yapı Konut’un Küçükçekmece gölüne komşu Blue Lake projesi, Günsan’ın metal şıklığı ön plana çıkaran Modüler Inox serisi ile aydınlanacak.

Selective Blue ön talep Haberi

Selective Blue ön talep

Selective Blue hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından, Kartal sahilinde inşa edilen  Selective Blue  projesinde ön talep dönemi başladı. Ön talep süreci ve %20 fiyat avantajlarından faydalanmak isteyenler için 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan farklı daire alternatifleri bulunuyor. 


Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. %79’luk kısmı açık ve yeşil alana ayrılan proje kalite, lüks, manzara, konfor ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Açık hava sinemasından yüzme havuzuna, çocuk oyun parkından basketbol sahası, sauna ve buhar odasına oldukça fazla alternatifin bulunduğu projede her zevke ve ihtiyaca göre bir aktivite bulmak mümkün. 



Ulaşım ağı seçenekleri, lokasyon avantajları, estetik...