26 / 04 / 2024

Selim Cebiroğlu biyografi

Selim Cebiroğlu biyografi

Selim Cebiroğlu, Merkez Valiliğinden 15/9/2014 tarihli karar ile Yalova Valiliğine atandı. Yeni Yalova Valisi Selim Cebiroğlu kimdir? İşte Yeni Yalova Valisi Selim Cebiroğlu 'nun biyografisi...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 3. köprüye tren için tarih verdi!

Yaptığı açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki demiryolu bağlantısının ihalesini bu yıl gerçekleştirmesi planladıklarını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2028 yılını işaret etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle 3,4 milyar liralık tasarruf sağlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde zamandan ve yakıttan toplam 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandığını, karbon emisyonunun da 18 bin ton azaltıldığını açıkladı.

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Kosonoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kosonoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selim Bilici tarafından kuruldu.

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Ahmet Davutoğlu İstanbul’da partisi için bina kiraladı!

Kasım ayında parti tabelasını asmayı amaçlayan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da bulunan parti binasını seçti. Burada bulunan çalışmalar eski AKP’li Selim Temurci Temurci tarafından yürütülüyor.

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Selim Aydın ve Ali Kemal Çolak ortaklığında kuruldu.

Şehzadeoğlu İnşaat Taahhüt Akaryakıt Ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şehzadeoğlu İnşaat Taahhüt Akaryakıt Ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yavuz Selim Aydın, Mustafa Aydın ve Rıdvan Aydın ortaklığından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beyoğlu Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Doğan İlbeyli ve Selim Süleymanoğlu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Selim Cebiroğlu biyografi Haberi

Selim Cebiroğlu biyografi

Selim Cebiroğlu kimdir?

Selim Cebiroğlu, 1957 yılı Ankara doğumlu. Ortaokul ve liseyi Kırıkkale'de bitirdikten sonra 1983 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.


1984 yılında Kaymakam adaylığına başladı. Erbaa, Çumra, Kaman ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. Asıl kaymakam olarak 1988 yılında İscehisar ilçesine atandı. 


1991-1993 yılları arasında Kocaköy ilçesi Kaymakamlığında; 1993-1994 yılları arasında Gümüşhane Vali Yardımcılığında; 1994-1996 yılları arasında Zara ilçesi kaymakamlığında; 1996-1999 yılları arasında Havza ilçesi Kaymakamlığında; 1999-2000 yılları arasında Germencik ilçesi Kaymakamlığında; 2000-2004 yılları arasında Gelibolu ilçesi Kaymakamlığında bulunmuş olup;


Zeytinburnu ilçesinde Kaymakam olarak hizmet vermekte iken 27 Nisan 2008 tarihli bakanlar kurulu kararıyla Ardahan valisi olarak atanmıştır. 


2009 ÖSS sonuçlarına göre Ardahan'ın son sıralarda yer alması üzerine Milli Eğitim Bakanlığı uzmanları tarafından Ardahan'da değerlendirme toplantısı yapılmış ve Vali Cebiroğlu yıllık iznini kullandığı(toplantıya...