26 / 04 / 2024

Selim Köşger kira yardımı açıklaması

Selim Köşger kira yardımı açıklaması

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle 3,4 milyar liralık tasarruf sağlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde zamandan ve yakıttan toplam 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandığını, karbon emisyonunun da 18 bin ton azaltıldığını açıkladı.

Aralık ayı kira artış oranı belli oldu mu? Aralık ayı kira artış oranı ne kadar?

Aralık ayının gelmesiyle birlikte mülk sahipleri ve kiracılar Aralık ayı kira artış oranının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Peki, Aralık ayı kira artış oranı belli oldu mu? İşte detaylar...

Aralık ayı kira artış oranı açıklandı mı? 2022 Aralık ayı kira artış oranı yüzde kaç oldu?.

Aralık ayı kira artış oranı açıklandı mı? sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Ev sahibi ve kiracıların gözü açıklanacak kira artış oranlarına çevrildi..

Aralık 2021 kira artış oranı 3 maddede tüm detaylarıyla!

Kira sözleşmeleri Aralık 2021 içerisinde yenilenecek olan kiracılar Aralık 2021 kira artış oranlarını araştırıyor. Peki Aralık 2021 kira artış oranları ne oldu? Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte Aralık 2021 kira artış oranı 3 maddede tüm detaylarıyla...

TEFE TÜFE Aralık 2021 kira artış oranı!

TEFE TÜFE Aralık 2021 kira artış oranı haberimizde yer alıyor. Peki TEFE TÜFE Aralık 2021 kira artış oranı ne oldu? İşte milyonlarca kişi tarafından merak edilen TEFE TÜFE Aralık 2021 kira artış oranı detayları...

2021 Aralık ayı kira artış oranları belli oldu!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı tarafından merak edilen ve araştırılan 2021 Aralık ayı kira artış oranları bugün itibariyle açıklandı. İşte 2021 Aralık ayı kira artış oranları...

Aralık ayı kira artış oranları ne zaman belli olacak?

Her ay açıklanan TÜİK rakamları ev sahibi ve kiracılar tarafından takip ediliyor. Peki Aralık ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak?

Yavuz Selim Köşger'den Urla depremi açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Urla açıklarındaki depremle ilgili açıklama yaptı. Köşger, "Urla açıklarındaki depremde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmedi" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışında son durum ne?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün 2027'ye kadar işletme hakkını elinde tutan IC Yatırım Holding, bir grup Çinli yatırımcıyla görüşmeleri askıya aldı.

Didem Kınalı kira borcu için cipini satıyor!

Bir süredir maddi konularda zorluk çeken Didem Kınalı kira ve fatura borcu nedeniyle cipini 485 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde hisse devrine Çinli bankalardan destek!

İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu işletmesinin devrinde Çinli yatırımcılar büyük Çinli bankalardan finansman desteği aldı. 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Selim Köşger kira yardımı açıklaması Haberi

Selim Köşger kira yardımı açıklaması

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonlarınca tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

Vali Köşger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Bayraklı başta olmak üzere tüm ilçelere hasar tespit komisyonlarınca tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahipleri/kiracılar taşınma ve kira başvurularını Bayraklı'da mahalle irtibat ofislerine diğer ilçelerde kaymakamlık irtibat ofislerine yapabilirler."

İzmir’de prefabrik evlere talep...