19 / 04 / 2024

selimoğlu fikirtepe fiyat

selimoğlu fikirtepe fiyat

Selimoğlu İnşaat Fikirtepe’ye Türkiye’nin en büyük iş merkezini yapmaya hazırlanıyor. 220 bin metrekare kapalı alan üzerinde yükselecek projede ofisler önce kiralanacak sonra satılacak. Firma projeye start vermek için ruhsat bekliyor...

Selimoğlu İnşaat Fikirtepe Projesi fiyatları! 580 bin dolara!

Selimoğlu Fikirtepe Projesi fiyatları belirlendi. 160 metrekarelik 3+1'ler 580 bin dolar, 240 metrekarelik 3+1'ler 950 bin dolara satılıyor...

Selimoğlu Fikirtepe projesinde 580 bin dolara 3+1! İlk kareler!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında olan Selimoğlu Fikirtepe projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 580 bin dolar ile 950 bin dolar olarak belirlendi...

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Viduşlu Park fiyat!

Viduşlu Park projesi Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçiriliyor. Viduşlu Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat ve ödeme planı 2018!

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat ve ödeme planı 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  60 ay ‘’0’’ faiz seçeneği sunulan proje Aydınoğlu İnşaat imzası taşıyor. 

Deniz İstanbul Keleşoğlu yeni fiyat bilgisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu yeni fiyat bilgisine göre projede daireler minimum 480 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

selimoğlu fikirtepe fiyat Haberi

selimoğlu fikirtepe fiyat




Selimoğlu İnşaat Fikirtepe’ye Türkiye’nin en büyük iş merkezini yapmaya hazırlanıyor. Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek proje toplam 220 bin metrekare kapalı alana sahip. 


160 bin metrekare kiralanabilir alan

Kiralanabilir alanı 160 bin metrekare olan Selimoğlu Fikirtepe iş merkezi projesinde ofisler esnek yapıda tasarlanıyor. Projede isteyen dilediği büyüklükte ofis oluşturabilecek. 


Önce kiralayıp sonra satacak

Selimoğlu İnşaat  iş merkezi kapsamındaki ofisleri önce kiralayacak sonra satacak. Göztepe sanayi bölgesinde konumlanan projenin alt kısmında ise alışveriş merkezi olacak. 


Yüzde 56’sı hak sahibine

Selimoğlu İnşaat kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirecekleri iş merkezi projesi için yaklaşık 400 hak sahibi ile el sıkıştı. Anlaşma gereği projenin yüzde 56’sı hak sahiplerine...