28 / 03 / 2024

Sembol İstanbul ne zaman teslim edilecek

Sembol İstanbul ne zaman teslim edilecek

Farklı mimarisi ve karma konsepti ile Avrupa’nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul A ve B bloklarda konut sahiplerine 20 mayıs itibari ile tapularını teslim ediyor.

Sembol İstanbul daire fiyatları 130 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir –Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul,C Bloğunu satışa sundu.

Sembol İstanbul projesi 2015'te teslim!

Karden İnşaat tarafından Beylikdüzü - Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor. Projede 3 farklı ödeme sistemiyle konut sahibi olunabilir.

Sembol İstanbul adres bilgileri!

Karden İnşaat imzası taşıyan Sembol İstanbul projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Proje 3 residence bloğu ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor. Sembol İstanbul adres bilgileri haberimizde devamında yer alıyor...

Sembol İstanbul fiyat listesi!

Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi blokları A, B ve C olarak adlandırılıyor. Projede 3 residence bloğu ve 1 AVM yer alıyor. Sembol İstanbul fiyat listesi ni haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

Sembol İstanbul projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

Karden İnşaat’ın Bahçeşehir –Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği Sembol İstanbul projesi lansman döneminden bugüne kadar İstanbul’un en iyi prim yapan projelerinden biri oldu. Projede metrekare satış fiyatları 3.500-4.500 TL oldu.

Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Lansmanı 6 Nisan Pazartesi günü yapılacak olan Oryapark İstanbul'da 526 adet konut satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Oryapark İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Adım İstanbul Konutları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam 700 adet dairenin yer aldığı proje farklı bir konseptte geliştiriliyor. Peki Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Nisan ayında satışa çıkacak olan Piyalepaşa İstanbul 440 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul 'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje İstanbul Beyoğlu 'nda hayata geçiriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Bayrampaşa Axis İstanbul ne zaman teslim?

Ofis fiyatlarının 327 bin dolardan başladığı Axis İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Peki Bayrampaşa Axis İstanbul ne zaman teslim?

Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Tema İstanbul'daki dairelerin fiyatları 323 bin TL'den başlıyor. Proje 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Metropol İstanbul ne zaman teslim?

Varyap ve Gap Yapı imzası ile inşa edilen Metropol İstanbul Konutları İstanbul Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Proje 800 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Peki Metropol İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim?

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Concord İstanbul'da daire fiyatları 338 bin 900 TL ile 1 milyon TL arasında farklılık gösteriyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Westside İstanbul ne zaman teslim?

Dükkanların metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim?

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlanan Concord İstanbul, Teknik Yapı tarafından İstanbul Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim?

Westside İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Westside İstanbul cadde dükkanlarının büyüklükleri 20 metrekareden başlıyor, 1.323 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje 10 katlı 15 bloktan oluşuyor. Peki Westside İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Westside İstanbul ne zaman teslim?

Westside İstanbul projesindeki dairelerin fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. Dükkanların metrekare birim fiyatı ise 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Westside İstanbul ne zaman teslim?

Sembol İstanbul ne zaman teslim edilecek Haberi

Sembol İstanbul ne zaman teslim edilecek


Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , 20 mayıs itibari ile tapu teslimlerine başlıyor.


Farklı mimarisi ve karma konsepti ile Avrupa’nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul  A ve B bloklarda konut sahiplerine 20 mayıs itibari ile tapularını teslim ediyor. Satışları tamamen tamamlanan bloklarda oturumlar Temmuz ayı itibari ile hayata geçecek.


44 mağazalık çarşısıyla konut ve ofis sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını projenin içerisinde karşılayabileceği bir mekana da ev sahipliği yapan Sembol İstanbul, ünlü markalarla sözleşmelerini imzalamaya başladı… Marketten oto yıkamaya kadar her hizmetin titizlikle planlandlandığı çarşı Temmuz ayı itibari ile himet vermeye başlayacak. 


Yüzde 15 Peşin , Hemen Teslim


Satışların yüzde 50 si tamamlanan C blokta kalan daireler için metrekare fiyat aralıkları 4.000 – 5.500 TL...