20 / 04 / 2024

Semih Ulu

Semih Ulu

Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Semih Ulu tarafından 9 Mayıs'ta 3 milyon 847 bin 600 TL'lik sermaye ile kuruldu

İzmir'e Ulu Cami geliyor!

İzmir İl Müftü Yardımcısı Muharrem Gül, İzmir'e Selimiye Cami Modeli'nde bir cami yapılacağını açıkladı. Gül İzmir'in sembol camilerinden biri olacak ibadethanenin adı Ulu Cami olacak" dedi.

Uluç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Uluç ve Cüneyt Uluç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Deniz Sokak'ta kuruldu.

Mersin Ulu Cami çevresi yeniden düzenleniyor!

Büyükşehir Belediyesi, Kentsel Tasarım Projesi ile Mersin'in en eski caddelerinden olan Atatürk ve Silifke caddeleri ile tarihi Ulu Cami ve Taş Bina çevresi yeniden düzenliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Karabük İli Safranbolu İlçesi'nde bulunan Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

İzmit Ulu Cami'nin yıkım kararı yargıya taşındı!

Tuna Evleri yapılırken yıkılmak istenen ancak yargı kararıyla yıkımı durdurulan Ulu Camii, şimdi de yakınında açılan tekel bayi sebebiyle mahkemelik oldu. Cami Yaşatma Derneği, konunun takipçisi olacak.

İzmir Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı projesinin toplantısı 8 Aralık'ta!

İzmir Menemen'de bulunan Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı Ve Gübre İşleme Tesisi İlavesi projesinin ÇED toplantısı 8 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Kadıköy rıhtım bölgesine Ulu Cami yapılacak!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü’nün talepleri doğrultusunda, Kadıköy rıhtım bölgesine, kalabalık cemaate uygun büyüklükte yeni bir ‘Ulu Cami’ yapılacak. Nuhoğlu, cami projesi için hukuki süreç başlatacaklarını söyledi.

Kadıköy Caferağa Ulu Camii imar planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kadıköy Caferağa'da İDO İskelesi'nin güneyine planlanan Ulu Camii 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve raporları onayladı...

Adıyaman Ulu Cami aslına uygun restore edilecek!

Restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Ulu Cami ile ilgili yerel basında yer alan haberler üzerine harekete geçen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi camide yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Adıyaman Ulu Cami restore ediliyor!

Restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Ulu Cami ile ilgili basında yer alan haberler üzerine harekete geçen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi camide yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Adıyaman Ulu Camii restorasyon çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Ulu Camii’nde restorasyon çalışmaları devam ederken, 113 yıllık kuzey giriş kapısı tarihe ışık tutuyor.

Adıyaman Ulu Camii restorasyon çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman Ulu Camii’nde restorasyon çalışmaları devam ederken, 113 yıllık kuzey giriş kapısı tarihe ışık tutuyor.

Semih Ulu Haberi

Semih Ulu

Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Semih Ulu tarafından 9 Mayıs'ta 3 milyon 847 bin 600 TL'lik sermaye ile kuruldu. 

Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kadıköy Şubesi iş konusu;Yürürlükteki ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla turizm faaliyetleri ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kadıköy Şubesi adres: Kadıköy, Şaşkınbakkal Bağdat Caddesi, No:357 Hacı Mavuk İş Merkezi Kat:2...