25 / 04 / 2024

sence konutları satış fiyatları

sence konutları satış fiyatları

Sence Konutları, Adil Grup imzası ile Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. 8 blok halinde yükselen projede yer alan konutların metrekare birim fiyatı 1.800 TL olarak belirlendi...

Ankalife Vadi Konutları satılık!

Ankalife Vadi Konutları satılık daire tipleri arasında 2+1'den 6+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunuluyor. 2 blok halinde inşa edilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Çakmak Ümraniye Sinpaş Yapı Konutları satılık!

Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek olan proje toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Çakmak Ümraniye Sinpaş Yapı Konutları satılık daireler için fiyat listesi henüz belirlenmedi.

İkitelli Ayazma Emlak Konutları satış fiyatları!

Toplam 11 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi yarın yapılacak. İkitelli Ayazma Emlak Konutları satış fiyatları 2+1 dairelerin 445 bin TL 'den başlıyor.

Sur Yapı Koşuyolu Konutları satılık!

Konum bilgisine göre İstanbul Çevreyolu'na yakın mesafede yükselen projede konut, home ofis ve ticaret alanları bulunuyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları satılık daireler için ön talep süreci başladı.

Ümraniye Çakmak Sinpaş Yapı Konutları satılık!

Toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek. Ümraniye Çakmak Sinpaş Yapı Konutları satılık dairelerin fiyatları henüz netleşmedi.

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire!

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire alanı 120,18 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihinde sona ereceği projede aylık taksitler 922,66 TL'den başlıyor.

Ataköy Avrupa Konutları satılık!

Ataköy Avrupa Konutları satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek projede satışların önümüzdeki hafta içerisinde başlaması planlanıyor.

Beyaz Park Konutları satış ofisi!

Beyaz Park Konutları satış ofisi telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi. İstanbul Zeytinburnu Topkapı lokasyonunda inşa edilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Konutları satılık!

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 104 bin 500 TL'den başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede başvurular devam ediyor.

DKY On Konutları satılık!

DKY On Konutları satılık daire tipleri arasında 1+1,5 ve 2+1,5'lar yer alıyor. Çeşitli sosyal imkanlar sunan proje konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta nulunan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık evler 2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları satış fiyatları!

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları projesinde toplam 39 adet konut satışa sunuluyor. Ordu Mesudiye TOKİ Konutları satış fiyatları 68 bin 037 TL'den başlıyor.

Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 'nde toplam 88 adet konut ve 16 iş yeri açık artırma usulü ihale yoluyla satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

sence konutları satış fiyatları Haberi

sence konutları satış fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de Adil Grup tarafından konumlandırılan Sence Konutları,  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerde konut seçenekleri ile yükseliyor.


Sence Konutları teslim tarihi, 18 ay sonra gerçekleştirilecek. Banka kredisi kullanılabilen projede, daireler için minimum yüzde 25 peşinat veriliyor ve 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor.


Toplam 96 adet daireye yer verilen Sence Konutları Sancaktepe Projesi, 3 katlı 8 blok halinde planlandı. Projenin ortak alanları arasında; çocuk oyun alanları, koşu parkuru, güvenlik, otopark alanları gibi alanlar bulunuyor.


Sence Konutları fiyat bilgileri kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 1.800 TL'den satışa sunuluyor. Proje il ilgili detaylı bilgiler için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.


Sence Konutları ulaşım


Sence Konutları adres: Meclis Mah. Atatürk Cad. No: 109 DAP Futura...