24 / 04 / 2024

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye ile bugün Kutbettin Durdu ve Varol Öksüz imzasıyla kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Raafat Oda tarafından kuruldu.

Erler Yatçılık Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erler Yatçılık Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Erler tarafından kuruldu.

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gezer tarafından kuruldu.

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Read Sabah Shortanı tarafından kuruldu. 

Ers Sağlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Sağlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Parlak tarafından kuruldu. 

Eylül 2010 İnşaat Gıda Et Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül 2010 İnşaat Gıda Et Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Geyik tarafından kuruldu. 

Ahmetoğulları Hafriyat Nakliyat Taşımacılık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmetoğulları Hafriyat Nakliyat Taşımacılık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztürk ve Mete Öztürk ortaklığında kuruldu.

Haktan Dekorasyon Mobilya İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haktan Dekorasyon Mobilya İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Moltajı Hagh tarafından kuruldu.

Bosphorus Elektrik Kimya Reklam Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Elektrik Kimya Reklam Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Eylül Asfalt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Asfalt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Doğan tarafından kuruldu.

Cennetül Ard İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cennetül Ard İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Seud Mahmoud tarafından kuruldu. 

Çtb Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çtb Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 80 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Çetinbaş tarafından kuruldu.

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Beylikdüzü'nde Kutbettin Durdu ve Varol Öksüz imzasıyla kuruldu. 


Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MOBİLYA a. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak. d....