20 / 04 / 2024

Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall

Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall

Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların arasına bir yenisini daha ekleyerek Fuar Merkezini hizmete açtı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika KDV açıklaması!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  gündeme ilişkin konulara değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlara elektrik faturası müjdesi! 1 Mart itibariyle...

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'u hayata geçirmek için çalışıyoruz!

Türkiye-Senegal İş Forumu'nda konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa, "İstanbul Boğazı'na eş olacak son derece stratejik bir proje olan Kanal İstanbul'u hayata geçirmek için çalışıyoruz" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul benim hayalim!

Türkiye'nin en büyük projelerinden olan Kanal İstanbul'un temeli 2018 yılında atılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, projenin Türkiye'nin dünyadaki markası olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un kıymetini bilemedik!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehir ve STK Zirvesi'nde yaptığı konuşmada "Bizim evrelerimiz genişlese de gönüllerimiz daralıyor. Binalarımız yükseldikçe ufkumuz kararıyor" dedi...  

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karakas'a türk camisi inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu ağırladı. Erdoğan görüş sonrası Karakas'a türk camisi inşa edeceklerini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güneysu Konakları'nı inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Güneysu Konakları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası Cumhurbaşkanı'na sunulacak!

51 yıldır hizmet veren ancak 15 Temmuz gecesi darbecilerin saldırıları sonrası kullanılamaz hale gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yeniden inşa ediliyor. Yeni binanın projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına sunulacak.

Hüseyin Samut'a Cumhurbaşkanı'ndan plaket!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'a plaket takdim etti. Erdoğan, Samut’u tebrik ederek,”Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 17 milyarlık yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Erdoğan "Ordu ilimize son 14 yılda 17 milyar TL devlet yatırımı yapıldı." dedi

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müzik üniversitesi kuracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnşallah bu müzik üniversitesini kuracağız. Adımlarını atacağız. Cumhurbaşkanlığında bunun çalışmalarına başlamış bulunuyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall Haberi

Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall

Anadolu Ajansı'da yer alan habere göre; Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların arasına bir yenisini daha ekleyerek Fuar Merkezini hizmete açtı. Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall’ın (ortada) kurdele kestiği açılışa, Başbakan Muhammed Bun Abdullah Dione, Ticaret Bakanı Alioune Sarr , Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Nihat Civaner, Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, Senegal, Dakar Ticaret Ataşesi Özgür Yalnız'ın yanı sıra Türk ve Senegal iş dünyasından birçok kişi katıldı.


Türk firmasınca Senegal'de inşa edilen Fuar Merkezinin açılışında konuşan Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, Türk firmalarının Dakar’a güzel yapılar kazandırdığını söyledi.

Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların...