29 / 03 / 2024

Şengül Yıldız

Şengül Yıldız

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şengül Yıldız, Emine Süleymanoğlu, Adnan Yıldız tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Salih Yıldız: Çanakkale’nin imar planı sıkıntılıdır!

Elazığ ve Malatya’daki depremden sonra Müteahhitler Birliği ve İnşaat Mühendisleri Odası açıklama yaptı. Açıklamada Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Yıldız, Çanakkale’nin imar planının sıkıntılı olduğunu söyledi...

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi 5 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Eylül tarihinde yapılacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül'de gerçekleştirecek.

Sivas'ta 'Ay yıldız' mimarili cami açılışa hazırlanıyor!

Sivas'ta yapımına 2017 yılında başlanan ve "ay yıldız" şeklindeki mimarisine sahip caminin inşaatında sona yaklaşıldı.

Yıldız Hamidiye Camisi yarın açılıyor!

Sultan 2. Abdülhamit tarafından 1885'te inşa edilen Yıldız Hamidiye Camisi, restorasyon çalışmalarının ardından yarın cuma namazıyla ibadete açılıyor.

Ankara Yıldız Park fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldız Park Ankara projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Ankara Altındağ'da inşa edilen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare alana sahip.

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.

Ankara Kahramankazan 12 Yıldız Şehri ödülünü kazandı!

Kahramankazan Belediyesi, 12 Yıldız Şehri ödülünü kazanarak Avrupa'nın yıldız kentleri arasına girmeyi başardı.

Şengül Yıldız Haberi

Şengül Yıldız

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şengül Yıldız, Emine Süleymanoğlu, Adnan Yıldız tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE OTELCİLİK 1- Her türlü otel, termal otel, kaplıca, termal tesis, motel, pansiyon, öğrenci yurdu açmak ve işletmek, kiralamak yada kiraya vermek, devir almak ve devretmek 2- Turistik yerlerle, turizme elverişli alanlarda hakiki ve hükmi şahıslar ya da devlete ait arazi ve arsalar satın almak, kiralamak, kiraya vermek, tatil köyü, otel, motel, kamp, kampingler, plaj büfe mokamplar, termal, turistik eğlence yerleri, lokanta, gazino, restoran gibi her nevi turistik tesisler açmak, tesis etmek, kiralamak, yurtiçi ve yurtdışı yerli yabancı sermayeli gerçek veya tüzel...