29 / 03 / 2024

Şentepe parkları

Şentepe parkları

Gecekonduların ağırlıkta olduğu Şentepe bölgesinde kentsel dönüşümün yaşanması ile birlikte imar planlan doğrultusunda yeşil alan çalışmalarına başlayan belediye, yaklaşık 90 bin kişinin yaşadığı bölgeye 7 yeni park kazandırmak amacıyla harekete geçti

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

İstanbul deprem parklarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla 17 Ağustos’ta Ataşehir Deniz Gezmiş ve Topkapı’da deprem parklarını açacak. 

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü kapatılıyor!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kapatılıyor. 

Milli parklar satılacak iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, milli parkların satışa çıkarılacağını iddia etti. İddiaya göre milli parklar üç parçaya bölünecek.

Darıca'ya yeni parklar yapılıyor!

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede ihtiyaç duyulan noktalara yeni parklar inşa edecek.

Adıyaman'daki parkların yenilenmesi ve onarılması isteniyor!

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Ataşehir'deki parklar yenileniyor!

Ataşehir'e yeni park kazandırma çalışmalarını son sürat sürdüren Ataşehir Belediyesi, bir yandan da mevcut parkları yenilemeye devam ediyor.

Edirne'ye yeni gençlik parkları geliyor!

Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Edirne Gençlik Parkları Projesi” ile Edirne'ye yeni gençlik parkları kazandırılacak.

Edirne'deki parklar yenileniyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yıldırım Hacısarraf ve Yeniimaret Mahalleleri’ne yapımı devam eden yeni çocuk parklarında incelemelerde bulundu.

İskenderun Belediyesi'nden yeni parklar!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada” Kentin farklı birçok noktasında yeni parklar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan her mahalleye yeni ve modern parklar yapmaya devam edeceğiz." dedi

Şentepe parkları Haberi

Şentepe parkları

Yenimahalle Belediyesi ilçeyi yeşile boyamaya devam ediyor. Gecekonduların ağırlıkta olduğu Şentepe bölgesinde kentsel dönüşümün yaşanması ile birlikte imar planlan doğrultusunda yeşil alan çalışmalarına başlayan belediye, yaklaşık 90 bin kişinin yaşadığı bölgeye 7 yeni park kazandırmak amacıyla harekete geçti. Çalışmalan yerinde inceleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yasar, "Mahallelerimizde vatandaşlarımızın dinlenebilecekleri sosyal alanlar, çocukların güvenle oynayabileceği çocuk parkları oluşturmaya devam edeceğiz. Yenimahalle yeşile doyacak mahalle sakinlerimiz daha rahat nefes alacak" diye konuştu. Fethi Yaşar, çalışmaları yakından takip ediyor 

Türkiye...