28 / 03 / 2024

Ser Tour Turizm iletişim

Ser Tour Turizm iletişim

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökhan Mansız tarafından kuruldu...

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Serajaldın Kosarınıa tarafından kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 250  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mermertaş tarafından kuruldu.

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Huri Çamlı ve T.Abdelrahman A.Elsayed Otıfy ortaklığında kuruldu.

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin  TL sermaye bedeli  ile MOHAMAD ISSA ve  MOHAMAD JIHAD     MOGHNIE tarafından kuruldu.

Lenda Tour Turizm İnşaat Organizasyon Otelcilik Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Lenda Tour Turizm İnşaat Organizasyon Otelcilik Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Toprakkale ve Carolıne Jeanne Rosalır Dupre ortaklığında kuruldu.

İstanbul Easy Tour Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Easy Tour Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin İpek tarafından kuruldu.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Travellers Choice Tour Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Travellers Choice Tour Turizm Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Jahıd tarafından kuruldu.

Shafak KWT Tour Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shafak KWT Tour Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Adel Moustafa Aly Afifi tarafından kuruldu.

Raseel Tour Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raseel Tour Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Temiz tarafından kuruldu.

Ser Tour Turizm iletişim Haberi

Ser Tour Turizm iletişim

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökhan Mansız tarafından kuruldu.

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü, dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri, rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,...